© costume.dk

Nyt nummer af Costume: Sommer Special

412 nye køb til storbyen, festivalen og stranden. Se hvad du får med denne måneds Costume her

Det nye nummer af Costume udkommer 13. juni 2013

I Costumes julinummer finder du alt, hvad du skal vide, om din fashionable sommer. Få masser af shopping- og guidesider i vores store trendsektion.

Vi har i denne måned lavet et portræt af den cool chefdesigner for Céline, Phoebe Philo, som er på alles læber. Som Costumes chefredaktør skriver i sin leder: “Der er noget magisk over designer Phoebe Philo.”

Anne og Thora har skudt 3 fine sommeruniverser, hvad enten du er til de aktive dage, de nordiske referencer i storbyen eller romantikken i afslappende omgivelser.

Vi har set nærmere på logotendensen, da det nu igen er populært med logoer i garderoben - og denne gang kan alle være med.

Se 5 cool kvinder vise deres sommerstil og give gode tips (heriblandt Nadja Bender og Sophie Bille Brahe). Og så har vi i anledningen af sommeren lavet seks sider med skøn tidsfordriv i form af en test, krydsogtværs, battle på modeviden, en konkurrence og andre sjove ting.

Kender du danske Tatiana Pajkovic? Hun bor i New York og lægger blandt andet lyd til Coca-Cola og er lige nu aktuel med en ep under navnet Lovely Liar.

Der er som altid tre modeserier i Costume og i denne måned får du blandt andet skønne Emma Oak i en sommer chik udgave.

Vi har sat fokus på verdens topmodel Cara Delevingne og guider dig til at få 4 af hendes keylooks fra catwalken.

Slut af med en masse lækre skønheds- og sundhedssider, hvor du kan se, hvad vi gemmer på vores skønhedshylder og bliver guidet til at læse indholdslisten på din creme. Læs også om at blive sommersund på budget og få en rejseguide til verdens bedste beauty-shopping.

GOD LÆSELYST!

Costume 136 udkommer 11. juli 2013.