Costume nr. 100 © costume.dk

Nyt nummer: Costume nummer 100

Du får en stor guide til 100 ting, du må eje, 32 siders jubilæums-special, et catwalk-tillæg med de nye tendenser og meget mere i dit nye nummer af Costume

Dit nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 22. juli, er et ganske særligt nummer. Det er nemlig Costume nummer 100. Og den slags skal jo fejres på den mest stilfulde måde, så vi har blandt andet bedt en masse af Costumes bidragsydere gennem de seneste 99 numre om at lave lige præcis det, de vil. Deres vidt forskellige billeder, looks og artikler kan du se på hele 32 ekstra sider.

Designer Mads Nørgaards bidrag til Costumes 32 siders jubilæums-special.

Designer Mads Nørgaards bidrag til Costumes 32 siders jubilæums-special.

Illustrator Lina Ekstrands bidrag til Costumes 32 siders jubilæums-special.

Illustrator Lina Ekstrands bidrag til Costumes 32 siders jubilæums-special. Du får også en stor guide til 100 ting, du må eje i den nye sæson. Tendenser fra foråret holder stadig, mens nye er tilføjet - og andre holder for evigt.

Støvler fra Opening Ceremony til 2.900 kr.

Disse seje sko fra Opening Ceremony til 2.900 kroner er én af de 100 fund.

Kan du tænke dig tynd?
Costume tester, om du kan tænke dig til den krop, du gerne vil have, og smide de måske overflødige kilo. Vi undersøger sagen med hypnose og coaching.

Stella McCartney poserer med modeller i Paris efter sit efterår/vinter-show 2010.
© Bulls

Stella McCartney poserer med modeller i Paris efter sit efterår/vinter-show 2010.
Du får også et eksklusivt interview med Erin Wasson, Stela McCartney, Helena Christensen og Jerry Hall.

Sammen med dit Costume nummer 100 får du også et stort catwalk-tillæg med alle de nye tendenser. Du kan blandt andet se de nye looks fra Paris, New York, Milano og London, se sæsonens 20 hotteste accessories, og se de nye makeup-looks. I dit nye Costume er der også nye typer artikler, et helt nyt layout og endda en ny version af Costumes logo. Vi glæder os til at vise dig det i Costume nummer 100, der udkommer torsdag 22. juli.

Costume nr. 101 udkommer torsdag 19. august.