© costume.dk

Nyt og ekstra stort nummer af Costume

Foråret starter med Costume 131 og vores 685 shoppetips

Det nye nummer af Costume udkommer 7. februar 2013

Vi kunne godt bruge mere end én artikel til at fortælle dig, hvor meget skønt indhold du får med Costume 131, men vi vil (starte med at) gøre det kort i stedet: Det her er det nummer af Costume, som du aldrig vil fortryde at købe.

Med Costume 131 får du nemlig en komplet guide til hele sæsonen med alt fra mode og skønhed til film og musik. Du får 228 sider spækket med det bedste fra modeverdenen og magasinet er ren forkælelse for ethvert modehjerte.

Vi har blandt andet testet nogle af sæsonens vigtigste outfits, set nærmere på vores shoppemønstre, lavet en shoppeguide til dig med forårets 14 key-items samt samlet Costume Listen 2013 med 76 ting, du skal vide om 2013.

Derudover kan du møde den smukke Hollywood stjerne Amy Adams, It-girl Alexandra Richards (datter af Keith Richards fra Rolling Stones), den danske sangerinde Anne Linnet, Andrea Elisabeth Rudolph, designer Peter Jensen, model Ulrikke Sandvad Toft Simonsen og sanger Rasmus Walter. Derudover skal du da også backstage med Danmarks nye popprinsesse Barbara Moleko og modtage skønhedsråd fra en af verdens mest succesfulde topmodeller; Joan Smalls.

Læs også den spændende historie om modehuset Chloé og lad dig inspirere af moderedaktionens tre smukke modeserier (glæd dig!) samt masser af shoppingsider.

Costumes skønhedsredaktør har også været på spil og stillet skarpt på sæsonens stærkeste looks og guider dig til at få dem. Og mangler du at få styr på redskaberne i makeup-pungen eller få mere viden om, hvad "det der serum" kan - er det Costume 131 du skal kigge med i.

Overvejer du måske en weekend-tur til London, skal du læse vores insider-guide til den perfekte weekend i den smukke storby.

Rigtig god fornøjelse - we won't let you down! Er du fristet til at få Costume hjem i postkassen før alle andre, skulle du tage at tegne dig et abonnement LIGE HER.

Smugkig i det nye Costume her

Costume 132 udkommer 14. marts 2013.