© costume.dk

Nyt sommernummer af Costume

Sol, shorts og sandaler - stor guide til din sommerstil

Det nye nummer af Costume udkommer 9. maj 2013

Vi hylder sommeren med tre forskellige forsider i smukker farver. Hvilken er mon din favorit?

Inde i Costume nummer 134 finder du masser af sommerinspiration til de lune måneder som maj, juni og juli. Du får selvfølgelig, udover vores faste trend-sektion, en ekstra stor modeguide, der fortæller dig alt du skal vide om sommmerens tendenser.

Læs også interviews med den evigt cool Tilda Swinton og holdet bag H&M, der står bag mærker som H&M, Cos og & Other Stories.

Du kan også møde de nye it-girls og stilsikre stjernebørn, der er døtre af rockstjerner og supermodeller - og nej, vi er da slet ikke misundelige!

Kom tæt på seks kvinder, som Christel Winther, Emma Leth og Gun-Britt Zeller, der har svært ved at undvære deres bedste veninder - måske du lære at se noget nyt i dine egne veninder.

Vores tre modeserier har denne gang temaerne, "Life is a beach", "Simpelt" og "Jean genie".

Vores skønhedsredaktør guider til at få sommerskønne læber, at væres sund i solen og at blive strandklar.

I magasinet får du også en speciel 20% rabatkode til Asos og så kan du vinde en taske og solbriller fra Stella McCartney (deltag HER).

Danmark er helt speciel i disse måneder og på enhver fortovscafé kæmper vi om solpladserne. Det er også derfor, at vi har lavet en guide til sommerferie i vores eget yndige land.

OG selvfølgelig får du meget meget mere.

SMUGKIG I DET NYE NUMMER AF COSTUME HERUNDER.

Costume 135 udkommer 13. juni 2013.