Se her, hvad du får i det nye nummer af Costume

Kom rundt om Mads Nørgaard i stort interview, lær om de klassiske skønhedsfejl og bliv guidet til den nye sæson. Smugkig i magasinet her

Costume 148 © costume.dk
1 / 7

Costume 148

Det nye nummer af Costume udkommer 10. juli 2014

Selvom kalenderen siger sommer, siger moden efterår. Derfor guider vi dig til efterårets største tendenser, accessories og designere.

Vi har smukke Ekaterina på forsiden og på de næste sider i galleriet, kan du smugkigge på nogle af de artikler, som du finder i magasinet.

Costume 149 udkommer 7. august 2014.

3 millioner T-shirts senere
2 / 7

3 millioner T-shirts senere

Nørgaard har præget det danske modebillede siden 1957, men har for alvor fået et revival nu. Vi har udfrittet familien Nørgaard (far, søn og Mads' kone) om huset Nørgaard - og manden Mads Nørgaard.

Ny sæson
3 / 7

Ny sæson

Det er ny sæson i modens tegn, og vi guider dig derfor til efterårets aller største tendenser - også på accessory-fronten. Hvilke materialer skal du gå efter, hvor lang skal din frakke være, hvordan skal snuden på dine sko se ud og hvilket årti skal du trække inspiration fra? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som du får svar på i artiklen.

Kunsten at blive stamkunde
4 / 7

Kunsten at blive stamkunde

Vil du gerne vide, hvordan du først får nyheden om nye varer på hylderne i din yndlingsbutik eller sikrer dig altid at gå hjem med gode køb? Mød 3 sælgere og deres stamkunder, der fortæller om fordelene ved deres forhold.

Dansk design
5 / 7

Dansk design

I en af vores modeserier sætter vi denne gang fokus på smukt dansk design - stylet af Costumes moderedaktør Maiken Winther. Her kan du lade dig inspirere af efterårets it-items fra designere som Wood Wood, Stine Goya og By Malene Birger.

Skønhedsfejl - mange af os begår
6 / 7

Skønhedsfejl - mange af os begår

Du tænker sikkert ikke over dine skønhedsrutiner, men mange af os begår faktisk beauty-brølere, som det er let at rette op på. Få guiden i det nye nummer af Costume.

Månedens konkurrence
7 / 7

Månedens konkurrence

I denne måned er der ingen undskyldning for at ikke deltage i månedens konkurrence. Du kan nemlig vinde for 10.000 kroner til Custommade.

Deltag lige her på Costume.dk.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev