Smugkig i Costumes store denimnummer

Mød Medina, få forklaringen på den norske serie Skams succes og bliv opdateret på det bedste fra tilbehørets verden i det nye Costume 175

1 / 9

I morgen lander det nye Costume 175, og denne måned fokuserer vi på et materiale, som de fleste har et ganske særligt forhold til: denim.

Lær alt om sæsonens mest hypede denimmærker og få historien om et materiale, der både har været genstand for kontroverser og er blevet anerkendt som frihedssymbol.

Desuden har vi mødt Medina til en snak om sit inspirerende flygtningeprojekt, som blandt andet er mundet ud i DR2-programmet Medina og flygtningene.

Skam-feberen raser også på Costume-redaktionen, og derfor sætter vi spot på tidens uundgåelige seriesucces, og undersøger, hvori seriens appel ligger.

Det nye nummer af Costume er selvfølgelig også spækket med masser af mode og skønhed, denne gang med et særligt fokus på tidens flotteste accessories.

Tag et smugkig i magasinet herunder, og læs et udpluk af alt det spændende indhold, du kan finde i Costume 175, som lander i din lokale kiosk i morgen, mandag d. 10. oktober.

Mød Medina
2 / 9

Mød Medina

Da Medina var på ferie på Kos befandt hun sig pludselig midt i en historisk flygtningestrøm. Det inspirerede sangerinden til at engagere unge i flygtningesituationen og er blandt andet blevet til programserien Medina og flygtningene på DR2.

Læs et interview med den inspirerende sangerinde om projektet i Tro, håb & shitstorm.

Vejen til smukt hår
3 / 9

Vejen til smukt hår

Fint og fladt, farvet og fyldigt, tørt og tyndt eller lidt af det hele? Uanset hvilken type hår, du har, er der en masse, du kan gøre for at passe på det.

Fra de bedste tips til de rette produkter – vi giver dig det hele i det nye Costume.

Skam
4 / 9

Skam

Først tog den Norge og nu Danmark med storm. Norske Skam er lige nu en af de mest hypede serier herhjemme – og i det nye Costume giver vi dig svaret på, hvorfor serien har fået så stor succes.

Accessories en masse
5 / 9

Accessories en masse

Plateausko, minitasker, ankelstøvler og opsigtsvækkende øreringe. Hele 182 forskellige accessories har fundet vej til Costume 175, så du kan blive opdateret på det bedste fra tilbehørets verden denne sæson.

Det nye denim
6 / 9

Det nye denim

Costume 175 sætter spot på denim med alt om sæsonens mest hypede mærker, tips fra stilfulde kvinder og historien om et materiale, der både har været genstand for kontroverser og et frihedssymbol.

På besøg hos Pernille Teisbæk
7 / 9

På besøg hos Pernille Teisbæk

Det danske stilikon har en lige så stor lidenskab for interiør som for tøj. Vi har fået et kig ind i hendes lyse lejlighed på Frederiksberg, der er fyldt med danske designklassikere, specialbyggede møbler og personlige fund.

Modeserie
8 / 9

Modeserie

Colourblocking er temaet i modeserien af samme navn, som illustrerer, hvordan du med fordel kan gå all in i samme nuance fra top til tå.

Tilbud til dig
9 / 9
Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev