Smugkig i Costumes store Paris-nummer

Det nye Costume 174 er dedikeret til byernes by, Paris. Få et indblik i alt det, du skal glæde dig til, her

1 / 8

I morgen lander det nye Costume 174, og denne måned er magasinet dedikeret til byernes by, Paris.

Magasinets sider er fyldt med alt det, vi elsker ved Frankrig og Paris. Du kan blandt andet glæde dig til at dykke ned i historien om Vogue Paris, og læse om franskmændenes insisterende optimisme i artiklen En by med ar på sjælen.

Derudover giver vi opskriften på det skødesløse og sexede franske look, og introducerer otte af Paris’ chikkeste stilikoner.

Du kan også læse Uffe Buchard og forfatterinden Andreade La Barres essays om Paris, og blive inspireret af modeserien Jardin du Luxembourg skudt i Paris’ gader.

Få et smugkig i magasinet herunder, og find Costume 174 i din lokale bladkiosk i morgen.

Vogue Paris
2 / 8

Vogue Paris

Historien om Vogue Paris er historien om verdens førende modebibel. Læs blandt andet om kontroversielle chefredaktører og magt i modebranchen, når vi dykker ned i magasinets snart 100-år gamle histoire.

C’est chic
3 / 8

C’est chic

Paris’ gader vrimler med smarte streetstylestjerner, der mestrer det lige dele skødesløse og sexede look. I Costume 174 introducerer vi dig for otte af de mest chikke af slagsen, heriblandt Clémence Poésy og Caroline de Maigret.

Franske fornemmelser i Danmark
4 / 8

Franske fornemmelser i Danmark

Du behøver ikke at rejse til Paris, for at omgive dig med franske fornemmelser.

Står der ikke en tur til Paris i din kalender, kan du i stedet finde vej til et af de steder herhjemme, som emmer af stemningen fra byernes by.

Modeserie
5 / 8

Modeserie

Bliv inspireret til efterårets bedste køb i modeserien Jardin du Luxembourg, der selvfølgelig er skudt i Paris. Her finder du strik i form af både kjoler, trøjer og bukser mikset med oversize frakker og klassisk denim.

En by med ar på sjælen
6 / 8

En by med ar på sjælen

Paris er kendt for sine mange turistattraktioner, sit lokale gadeliv og sin eminente shopping. Men sidste år kom den franske hovedstad på verdenskortet af en helt anden grund, da den blev udsat for to terrorangreb. Læs, hvordan det påvirker livet i byernes by.

Tid til røde negle
7 / 8

Tid til røde negle

Neglelakker i massevis, effektive cremer og olier, der giver udstråling. Vi har været et smut forbi 28-årige Sara Rosa Oppermann, PR-direktør hos Gonzo Media, for at se, hvad der gemmer sig på hendes skønhedshylder.

På besøg hos billedkunstneren
8 / 8

På besøg hos billedkunstneren

En kærlighed til striber, inspiration fra franske kvinder og en eksplosion af farver dominerer billedkunstner Maggie Kempinskas hjem. Kom indenfor i den 43-åriges hjem i Costume 174.