Smugkig i Costumes The Party Issue

Julens komme er lig med fest og gaver, og vores gave til dig er 2 ekstra magasiner, som du får sammen med det nye nummer af Costume

1 / 10

December er festernes tid, og derfor er Costumes decembernummer, The Party Issue, dedikeret til den perfekte fest og alt, hvad den måtte indebære.

Magasinet er på gaden 7. november, og giver dig ekstra meget jul og fest for pengene. Denne måned får du nemlig hele to ekstra magasiner med i købet: Bo Bedre og specialmagasinet Årets Julegaver, hvor du finder hele 500 gaveidéer til både ham, hende og dig selv.

Costumes The Party Issue giver dig det bedste til festen inden for kjoler, sko, smykker, tasker og makeup – og i forlængelse heraf, kan du også finde inspiration til dit festlook på Costume.dk/fest.

Derudover kan du møde Andrea Elisabeth Rudolph, komme med tre kvinder til fest og få historien om tidens mest populære kommunikationsform: Emojis.

Læs om noget af alt det, du skal glæde dig til herunder.

Interview med Andrea Elisabeth Rudolph
2 / 10

Interview med Andrea Elisabeth Rudolph

Den danske skønhedsdronning fortæller i kølvandet på sin 40-års fødselsdag om 40 ting, som livet har lært hende.

Kendte kvinder, der kæmper for retfærdighed
3 / 10

Kendte kvinder, der kæmper for retfærdighed

En række kvinder bruger deres berømthed til at give andre en stemme. Vi sætter spot på smukke og forbilledlige kvinder, som gør en indsats for at gøre verden til et bedre sted.

Klar til fest
4 / 10

Klar til fest

Alt der glimter har fundet vej til vores ultimative guide til de bedste festlook, som byder på alt fra kjoler og lakker til høje hæle og store øreringe.

Emoji-mani
5 / 10

Emoji-mani

Emojis udgør i stadigt større omfang en del af vores digitale kommunikation. I artiklen Parlez-vous Emoji kigger vi nærmere på de små symbolers indflydelse på samfund såvel som modeverdenen.

Skønhed kommer indefra
6 / 10

Skønhed kommer indefra

Bianca Brangstrup, der er direktør hos kosttilskudsfabrikanten Vitaviva, deler sine tips til skønhedsprodukter og hvilke vitaminer, du skal spise.

Modeserie
7 / 10

Modeserie

Dit outfit til sæsonens fester behøver ikke være en lille, elegant kjole. Lær, hvordan du kan gå til fest i mere rå items i modeserien Party Perfect.

Kom til julefest
8 / 10

Kom til julefest

Find inspiration til julefrokosten i artiklen Get Together, hvor vi har mødt tre seje, danske kvinder, som hver har faste traditioner for årets bedste julefest.

Se min bolig
9 / 10

Se min bolig

38-årige Kristina Rørbæk Askerud, der er partner i Smac Agency, inviterer os ind i sin bolig i Nyhavn, som bugner af luksuriøse klassikere.

Tilbud til dig
10 / 10
Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev