Smugkig i det nye Costume: Collector's Edition

Det nye nummer af Costume er en ekstra luksus til dig – det bliver nemlig udgivet som en bog på 212 sider. Se noget af alt det, du skal glæde dig til her

September
1 / 8

September

Modeverdenens september-issues er altid et musthave, og denne måneds Costume er ingen undtagelse.

I morgen, torsdag, udkommer septemberudgaven af Costume, og du kan blandt meget andet glæde dig til masser af mode, spændende portrætter og en stor guide til efteråret.

I magasinet hylder vi for tredje år i træk Danmarks mest stilfulde kvinder, og forsiden prydes af en af dem: Skønne Pernille Teisbæk.

Traditionen tro udgiver vi også årets septembernummer som hardback i en bog, der i sig selv vil pynte på dit stuebord eller i reolen.

Smugkig i magasinet her, så du kan se noget af alt det, du får, når du køber det nye Costume 161.

Sæsonens vigtigste items
2 / 8

Sæsonens vigtigste items

Efterårskollektionerne er landet, men hvad skal du investere i denne sæson?

Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, har fundet efterårets ni vigtigste items, du skal have i din garderobe, og giver dig tips til at style dem til alle anledninger.

Stilfulde kvinder
3 / 8

Stilfulde kvinder

For tredje år i træk kårer vi Danmarks 10 bedst klædte kvinder, og øverst på listen er en af landets mest fotograferede: Pernille Teisbæk. På listen finder du også ni andre inspirerende kvinder, og vi har taget en snak med dem alle om stil og trends.

Face east
4 / 8

Face east

Costumes skønhedsredaktør, Anne Mønsted, har vendt ansigtet mod Asien og de nyeste innovative og effektive skønhedsprodukter, der er ved at sprede sig til resten af verden.

Læs blandt andet om creme med snegleslim og et helt nyt system til at måle solbeskyttelse med.

Modefamilien Versace
5 / 8

Modefamilien Versace

Costumes journalist, Liv Collatz, tegner i Costume 161 et portræt af det italienske modehus, vis historie er en Hollywood-film værdig med mord, supermodeller, stoffer, penge og masser af mode.

Fra Gianni Versace, der startede det hele, til Donatella Versace, der sidder på tronen nu, til alle de ikoniske outfits – læs historien bag det hele i det nye Costume.

Modeserier
6 / 8

Modeserier

Du får to smukke modeserier i Costume 161, og i denne stiller Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, skarpt på dansk design, der kan styles hverdagsvenligt.

Hjemme hos
7 / 8

Hjemme hos

I det nye nummer af Costume viser tre kvinder deres inspirerende hjem frem.

Om du er til det farverige, det minimalistiske sort/hvide eller til vintagefund, så er der masser af inspiration at hente.

Få Costume
8 / 8

Få Costume

Vil du gerne have sendt dit Costume direkte til døren? Lige nu kan du få dette skønne sæt fra Tromborg til en god pris, når du bestiller abonnement på Costume:

Bestil abonnement på Costume og få 5 numre + Tromborg Mineral foundation i vanilla og kabuki-børste for 249 kr. + 49 kr. i porto og eksp – i alt kun 298 kr.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev