Smugkig i det nye Costume her

Masser af shopping, accessories, tre store interviews og noget med sex og kaniner. Smugkig i det nye accessoryspecial af Costume her

1 / 9

Når du modtager det nye nummer af Costume med posten, eller henter det i din lokale kiosk, så er det fyldt med lækre accessories for enhver smag - et tema som vi bakker op om på Costume.dk hele måneden, hvor du blandt andet kan shoppe 50 ultimative accessories til foråret.

I magasinet kan du finde vej ind i seje accessorygarderober, lære hvad din taske siger om dig og læse seje interviews og portrætter med kvinder som Carey Mulligan, Josephine og Ina fra Darkness Falls samt Stephanie Corneliussen, der er kommet på forsiden af det anerkendte Playboy-magasin.

Smugkig i magasinet herunder og se vores aktuelle abonnementstilbud lige HER.

Costume 156 er på gaden fra 5. til 31. marts 2015.

Hjælp til mascaraen
2 / 9

Hjælp til mascaraen

Fortvivler du også over de mange nye mascaraer, der lander i butikkerne, for hvilken er perfekt til netop dine vipper? Hjælpen er på vej. Costumes skønhedsredaktør guider dig nemlig til den perfekte mascara og børste, der hjælper dig med at få de vipper, som du synes er flottest.

At være på forsiden af Playboy
3 / 9

At være på forsiden af Playboy

Hvordan fik vi lige Playboy ind i et modemagasin? Jo, vi synes, at Playboys udvikling de seneste år er super spændende, og Kate Moss på jubilæumsforsiden var med til at understrege dette. 27-årige Stephanie Corneliussen har netop fået sin teeanagedrøm om et Playboy-cover opfyldt. Læs hendes historie og kom med bag om Playboy i Costume.

Accessories til netop dig
4 / 9

Accessories til netop dig

Hvad enten din stil lægger sig op ad det klassiske, rockede, feminine eller bohostilen, så guider vi dig til at vælge accessories, der passer til dig og sæsonen.

Interview
5 / 9

Interview

Carey Mulligan er for tredje gang med i en dansk-instrueret film - nemlig Thomas Vinterbergs Far From the Madding Crowd. Vi har mødt den smukke og seje skuespillerinde til en snak om den danske forbindelse.

Samlerne
6 / 9

Samlerne

Læs om tre cool kvinder, der har en forkærlighed for accessories og hver deres misundelsesværdig samling af henholdsvis sko, halskæder og stilletter. Vi kan godt afsløre, at Tine Hertz på billedet her har en svaghed for sko. Mød hende og de to andre i Costume.

Modeserie: Off duty
7 / 9

Modeserie: Off duty

Lad dig inspirere til en opdatering af dit hverdagslook, når Costumes moderedaktør viser dig en hverdagsvenlig modeserie med masser af denim, klassiske skjorter og blazere - alle stylet med de små detaljer, der gør forskellen som de eksklusive loafers på fødderne eller tørklædet i taljen.

Costume tester: Træningsprogrammer
8 / 9

Costume tester: Træningsprogrammer

Hvad enten du har en god træningsrutine, som du ønsker at optimere, har svært ved at finde tiden til at motionere i hverdagen eller bare aldrig rigtig er kommet i gang med at træne - så hjælper vi dig. Costumes redaktion har nemlig personligt testet forskellige træningsformer, og giver dig resultatet.

På Costume.dk kan du allerede nu finde hele moderedaktørens effektive træningsprogram og måske selv komme i gang, inden du læser resultaterne i Costume-magasinet.

Klub Costume
9 / 9

Klub Costume

På Costume synes vi, at vores abonnenter er noget særligt, og har derfor oprettet Klub Costume. Her forkæles vores abonnenter blandt andet med attraktive tilbud, konkurrencer, rabatter og invitationer. Lige nu kan vores abonnenter deltage i konkurrencen om lækre Lyngbyvaser her på Costume.dk.

Er du endnu ikke en del af klubben? Bestil abonnement LIGE HER.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev