Smugkig i det nye Costume: Luksus special

Det nye Costume er på gaden, og der er masser af luksus til dig! Tag et kig i magasinet og se noget af alt det, du skal glæde dig til, her

Luksus
1 / 7

Luksus

Når efteråret trænger sig på, skal man huske at gøre det ekstra godt for sig selv, så det hele ikke bliver alt for trist og gråt. Derfor har vi i det nye nummer af Costume fokus på luksus.

I morgen lander Costume 163, og det er en udgave, der er spækket med luksus – fra den mest ekstravagante mode til de vildeste skønhedsprodukter til luksus gennem tiden.

Glæd dig også til interview med blandt andre Olivier Rousteing, designeren bag efterårets mest hypede samarbejde, H&M x Balmain, og en af Hollywoods smukkeste kvinder, Liv Tyler.

I det nye nummer af Costume finder du selvfølgelig også de bedste guides til efterårets shopping, skønhed og sundhed, portrætter af beundringsværdige mennesker i modebranchen og meget mere ...

Smugkig i magasinet herunder, og køb det i din lokale kiosk fra i morgen, torsdag 8. oktober.

Olivier Rousteing, Balmain og H&M
2 / 7

Olivier Rousteing, Balmain og H&M

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at H&M har teamet op med Balmain, og i den forbindelse bringer vi et interview med chefdesigneren, Olivier Rousteing.

Olivier Rousteing er måske ung, men ikke desto mindre er han en af de mest omtalte i modebranchen lige nu. Han har mere end 1,2 millioner følgere på Instagram, er venner med de største topmodeller og Kardashian-klanen – og nu laver han H&M i luksusklasse.

Få et sneak peak på kollektionen og se vores favoritter derfra i det nye nummer af Costume.

Psst ... Se og læs alt, hvad vi ved om H&M x Balmain her

Luksumode gennem tiden
3 / 7

Luksumode gennem tiden

Fra sejlersko til logomania – tag med Costumes journalist, Liv Collatz, på en fashionabel tur tilbage i tiden, og se de største luksustrends fra tre årtier.

Shopping
4 / 7

Shopping

I Costume får du de bedste shoppingguides, og novemberudgaven er selvfølgelig ingen undtagelse.

Luksus på krukke
5 / 7

Luksus på krukke

Nogle skønhedsprodukter koster en hel måneds madbudget – men hvorfor? I det nye nummer af Costume viser vi dig nogle af verdens mest eksklusive produkter og fortæller om deres nøje udvalgte ingredienser.

Modeserier
6 / 7

Modeserier

Som altid finder du inspirerende modeserier i Costume. I denne serie har Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, fokus på de største internationale designeres AW15-kollektioner.

Costume og dig
7 / 7

Costume og dig

Vil du gerne have Costume direkte i postkassen hver måned? Lige nu kan du få 5 numre af Costume sammen med dette skønne parfumesæt fra See by Chloé og spare 708 kroner.

LÆS MERE OM TILBUDDET OG BESTIL HER

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev