Smugkig i det nye, farverige Costume

Få en gratis gave med, når Costume byder foråret velkommen med skønne farver – både i garderoben og med verdens mest farverige personligheder

Velkommen forår
1 / 9

Velkommen forår

Foråret er endelig kommet, og for at fejre det har vi dedikeret det nye Costume 169 til farver.

Glæd dig blandt meget andet til inspirerende shoppingguides og modeserier med forårsfornemmelser og portrætter af verdens mest farverige personligheder, der tilfører verden lidt tiltrængt kulør.

I det nye Costume kan du også blive meget klogere på farvernes indlydelse på dit humør og din hverdag, og selvom du måske tænker, at du har hørt om dette før, så tør vi næsten godt love dig, at du vil blive overrasket ...

Når du køber månedens magasin, får du også en gave med, vi har specialdesignet til dig! Se, hvad gaven er, når du scroller ned på siden her.

Tag et smugkig i magasinet herunder, og læs om et udpluk af noget af alt det, du skal glæde dig til, når det nye Costume lander i din lokale kiosk i morgen, mandag d. 11. april.

Shopping
2 / 9

Shopping

I det nye magasin, finder du den bedste inspiration til sæsonens bedste shopping. Blandt meget andet finder du en guide til at style en moderne udgave af trompetbukserne i fire forskellige stilarter, så du kan passe det ind i netop din garderobe.

Iris Apfel
3 / 9

Farverige personligheder

I det nye Costume stiller vi skarpt på tre originaler, som alle tilfører verden lidt ekstra kulør.

En af dem er modeverdenens ældste nulevende stilikon, 94-årige Iris Apfel, der i mere end syv årtier har inspireret sine omgivelser med sin sprudlende æstetiske sans.

Kom helt tæt på hende, og to andre farverige personligheder, i månedens magasin.

De forunderlige farver
4 / 9

De forunderlige farver

Farver påvirker os mere, end vi går og tror. Costumes journalist har undersøgt, hvad det egentlig betyder, når vi tager forskellige farver på, og hvordan det påvirker os, når vi er omgivet af forkerte farver.

Modeserie
5 / 9

Modeserie

Drøm dig til sommer og ferie under varme himmelstrøg i farverige og mønstrede sager. Bliv inspireret til dit eget, friske sommerlook i modeserierne i denne måneds magasin.

Ulrikke Toft Simonsen
6 / 9

Ulrikke Toft Simonsen inviterer indenfor

Den 22-årige model har ikke bare arvet nogle gode gener, hun er også helt sin egen.

Costumes skønhedsredaktør har besøgt Ulrikke Toft Simonsen, og i det nye nummer af Costume kan du komme med indenfor på badeværelset og se hendes skønhedsrutiner og favoritprodukter.

Månedens konkurrence
7 / 9

Månedens konkurrence

Vind en fantastisk præmiepakke fra Exuviance, hvor du både får en skræddersyet ansigtsbehandling og lækre produkter specifikt udvalgt til din hud.

Præmien har en samlet værdi af 12.000, og du kan deltage i konkurrencen HER.

Få en gave med månedens Costume
8 / 9

Få en gave med månedens Costume

Når du køber månedens magasin, får du et fint tørklæde med – lige til at sætte i håret, binde om halsen eller sætte på tasken.

Her er det assisterende moderedaktør Jeanette Madsen, og modeassistent Josefine Johnsen, der begge har stylet Costume-tørklædet.

Bliv abonnent
9 / 9

Bliv abonnent

På Costume er vi vilde med Tromborg, og derfor har vi udvalgt dette skønne sæt til dig, som du kan få sammen med et abonnement på Costume med stor rabat.

Mineral foundation fra Tromborg er concealer, foundation og pudder i ét produkt. Den er 100 % naturlig og helt uden konserveringsstoffer. På grund af sit indhold af mineraler, virker foundationen også helende, og den er egnet til problemhud.

Produktet har en ekstremt lav risiko for at give allergi, den tilstopper ikke porerne, er ikke tilsat parfume eller kunstig farve, og så indeholder den fysisk solfilter faktor 15, hvilket er en ekstra bonus, når du vil passe på din hud.

Kabuki-børsten gør det nemt at fordele Mineral foundation, og den er fantastisk nem at arbejde med.

Sættet i sig selv koster 580 kroner, men du kan få den sammen med 5 numre af Costume for kun 298 kronerdu sparer 605,75 kroner!

Bestil abonnement på Costume og få 5 numre + Tromborg Mineral foundation i vanilla og kabuki-børste for 249 kr. + 49 kr. i porto og eksp – i alt kun 298 kr.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev