Smugkig i det nye nummer af Costume

Vi har fået seje Freja Beha på forsiden, og inde i magasinet finder du et interview med Suzanne Bjerrehuus og 436 fund i sommerens farver – og selvfølgelig meget mere

70'erne
1 / 8

70'erne

På forsiden af det nye nummer af Costume finder du den smukke, androgyne model Freja Beha, der ellers kan være ret så svær at få fat på. Hun laver kun det, som hun allerhelst vil lave, og den ene sæson går hun de største shows under modeugerne, og sæsonen efter er hun slet ikke til at spotte. Det gør hende om noget endnu mere interessant.

I magasinet har vi sat særligt fokus på foråret og sommerens allerstørste tendens: 70'erne. Vi ser på årtiets musik, inspiration, fri sex og kvindekamp, og så har vi mødt fire mega seje damer, som fortæller, hvordan det var at vokse op og leve i det frie årti. På modefronten guider vi selvfølgelig til at style 70'erne anno 2015 med gode råd fra to stylister.

Er du blevet nysgerrig? Smugkig i magasinet herunder, og køb det i din lokale kiosk frem til 6. maj 2015.

Åh Freja
2 / 8

Åh Freja

Freja finder du ikke kun på forsiden, men inde i magasinet har vi også lavet et interview med den superprivate model, der giver et sjældent indblik i sit liv. Her taler vi om at gøre tingene på sin egen måde og alligevel være et af branchens største ikoner.

Shopping
3 / 8

Shopping

Der er selvfølgelig masser af shoppesider i Costume, og i denne måned får du en særlig guide til sommerfund i sæsonens farvepalet.

Du læste det i Costume ...
4 / 8

Du læste det i Costume ...

Vi har interviewet Suzanne Bjerrehuus, Ritt Bjerregaard, Lotte Freddie og Anne Linnet om det at have været ung i et af de vildeste årtier: 70'erne. Her snakkes frit om sex, politik, mode og musik, og du kommer endnu tættere på årtiet og personerne, end du nogensinde har været før.

Modeserierne
5 / 8

Modeserierne

I Costume 157 finder du tre modeserie, som kan inspirere dig til selv at style henholdsvis et moderne take på 70'erne, et enkelt skandinavisk look eller et opdateret hverdagslook.

Form dit ansigt
6 / 8

Form dit ansigt

Costumes skønhedsredaktør guider dig til at få det bedste ud af din basismakeup og bruge den til at forme dit ansigt. I hvilken rækkefølge er det lige, at man skal bruge de forskellige produkter, hvor meget skal der på og hvor skal det ligge - i forhold til din ansigtsform? Find svarene i Costume.

Rejse
7 / 8

Rejse

Drøm dig væk til varme, hipp(i)e destinationer, når vi guider til nogle af 70'ernes mest populære rejsemål: Marrakech, Ibiza og San Fransisco.

Konkurrence
8 / 8

Konkurrence

Deltag i månedens stores konkurrence, hvor du har mulighed for at shoppe Calvin Klein-smykker og ure til en værdi af 10.000 kroner. DELTAG HER.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev