Smugkig i det store mode- og accessoriesnummer

Du får hele 368 forårsfund, interview med Danmarks nye stjernskud og meget mere i det nye Costume. Få et sneak peek i magasinet her

1 / 8

I morgen, torsdag d. 17. marts, lander det nye Costume, og det er med Danmarks nye supermodel på forsiden: Frederikke Sofie. Hun har optrådt i alt fra fransk Vogue til I-D, og denne måned pryder hun Costumes forside samt intet mindre end tre serier inde i magasinet.

I det nye Costume skal du også glæde dig til guides til forårets bedste mode og accessories, redaktionens personlige anbefalinger af nyheder på skønhedsfronten, et kig ind i en misundelsesværdig lejlighed i New York og meget mere.

Smugkig på noget af alt det, du skal glæde dig til i det nye magasin, der kommer på gaden i morgen, herunder.

Kom tæt på tornadoen Tôteme
2 / 8

Kom tæt på tornadoen Tôteme

Selvom Elin Klin lukkede sin blog i 2015, var det heldigvis ikke det sidste, vi skulle se til den svenske digitaldronning. Elin Kling og kæresten, art director Karl Lindman, stormer nemlig frem med deres tøjmærke, Tôteme, men hvordan er det at være et par og samtidig have en fælles forretning?

Læs interviewet med det succesfulde par i denne måneds Costume.

Den ultimative guide til forårets bedste shopping
3 / 8

Den ultimative guide til forårets bedste shopping

Fra de dominerende sportslige referencer til forårets aboslutte it-sko. I det nye magasin bliver du guidet til forårets mode og hele 368 fund.

Frederikke Sofie
4 / 8

Modeserier

I månedens Costume finder du hele tre serier, og de er alle med den smukke danske stjernemodel Frederikke Sofie i front.

I serien på billedet herover, Silk, får du den bedste inspiration til sæsonens altoverskyggende lingeri- og pyjamastendens.

Supermodellen Cindy Crawford
5 / 8

Supermodellen Cindy Crawford

Cindy Crawford har været foran fotografernes linser i 34 år, og selvom hun i dag er fyldt 50 år, så er vi langt fra færdige med at se mere til en af verdens største supermodeller nogensinde.

Kom helt tæt på Cindy Crawford, der var den første model, som gjorde sig selv til et brand – lang tid før Instagram kom til verden – og læs om alt fra hendes mænd og fordommene om hendes intelligens til Crawfords mini-me, datteren Kaia Gerber.

Forårsdufte parfumer 2016
6 / 8

Sådan skal du dufte dette forår

På Costume-redaktionen har vi udvalgt seks af de nyeste forårsparfumer, og du kan læse, hvad vi synes om dem alle. Fra hvordan duftene rammer, til følelserne de udleder – læs redaktionens bedømmelse af de seks dufte i magasinet.

Kom med ind i et newyorkerhjem
7 / 8

Kom med ind i et newyorkerhjem

Skuespiller og model Tatiana Pajkovic bor i et industrikvarter i Brooklyn, New York, med en udsigt, der er noget udover det sædvandlige.

I det nye Costume kan du komme med ind i Tatianas fine newyorkerhjem med cool kunst, hjemmelavede møbler og masser af personlige detaljer.

Bliv abonnent på Costume
8 / 8

Bliv abonnent på Costume

Du kender det helt sikkert: Du er på farten, din makeup ligger kastet ned i din taske, og når du skal bruge det, skal den store eftersøgning igang. Og i værste tilfælde er din makeup brudt ud af emballagen og er på alt i din taske!

Vi synes, du fortjener ro og orden i din taske, og derfor har vi udvalgt denne flotte makeuppung fra Adax i et særligt tilbud til dig.

Makeuppungen er i lækkert kvalitetslæder og indeholder et lille spejl med fine læderdetaljer. Den måler 11 x 17 cm, så der er plads til det mest nødvendige, du skal have med på farten.

Makeuppungen fra Adax koster i sig selv 399 kroner, men køber du den sammen med fem numre af Costume, er din pris kun 179 kroner!

Få 5 numre af Costume + makeuppung fra Adax for kun 179 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 228 kr. – du sparer 530 kr.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev