© Carly Dame

Nyt magasin på gaden: “Popkultur lever et liv, der fortæller os noget om os selv. Det er det, der gør det så interessant”

Det nye nummer af Costume er på gaden med en stor guide til alt det bedste til sommerferie i Danmark, interview med Lucia Odoom og Eva Eistrup fra ‘Politikens Poptillæg’ og topmodellen Caroline Bille Brahes bedste tips til vintageshopping.

Smagen af friskplukkede jordbær og duften af markblomster og friskbagt surdejsbrød fra lokale bagerier. De hyggeligste hoteller og bedste vandreruter – i det nye nummer af Costume, der er på gaden i dag, har vi rejst Kongeriget rundt for at give dig den bedste guide til sommerferie i Danmark.

Du kan også møde Lucia Odoom og Eva Eistrup, det nye værtsmakkerpar fra Politikens Poptillæg. De fortæller om at tage popkultur alvorligt og hver uge nørde alt fra Paradise Hotel og The Bachelor til Britney Spears i den populære podcast – fordi popkultur siger så meget om den verden, vi lever i. Stjerneforfatteren Jamaica Kincaid fortæller om at opfinde sig selv gennem litteraturen, og sangerinde Freja Kirk åbner op omkring hverken at føle sig som en af pigerne eller en af drengene – hun vil egentlig bare gerne være Freja.

Drøm dig også ned til Sydfrankrigs varme, strande og appelsinlunde, hvor månedens forside er skudt, og få topmodellen Caroline Bille Brahes bedste tips til styling og vintageshopping i en farverig modeserie skudt blandt karruseller og candyfloss i Tivoli i København.

Du får også en dugfrisk introduktion til den kommende efterårssæson, der lurer ude i horisonten og blandt andet byder på pailletter, regnbuefarver og masser af denim.

Magasinets leder

De fleste af os har nok stadigvæk fornøjelsen af at tilbringe sommeren i Danmark. Egentlig gør det mig ikke noget. Jeg er vild med Danmark om sommeren. Københavns summen, sommerhusets ro. Tiden til at læse alle de bøger, jeg har samlet sammen gennem de seneste par måneder, tiden til at være sammen med de mennesker, jeg holder allermest af, cykelturen til bageren, når jeg vågner af mig selv, og ikke mindst at hoppe i havet – lige præcis når det passer mig.

Vi har i denne udgave af Costume været det meste af Danmark rundt og samlet en masse gode tips til alt fra de gode bagerier til gårdbutikkerne og gallerierne, som vores magiske sommerland byder på, og i magasinet får du også redaktionens tips til deres sommer.

Jeg håber, at sommeren bliver god og varm, og at du foruden at nyde den med familie og venner også finder masser af inspiration i magasinet, hvad enten det bliver læst i haven, på stranden eller på altanen.

God læselyst

Rikke Amtorp Christensen
Chefredaktør