Mode

Costume.dk er stedet for dig, der elsker og følger med i den nyeste mode. Det er her, hvor du bliver opdateret på de nyeste modenyheder, trends og tendenser fra de store modeuger og modeshows verden over. Vi dækker alle former for mode. Fra high end-mærker såsom Chanel, Dior, Gucci, Prada, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld og mange flere til highstreet-brands som Monki, Zara, H&M, Topshop og Vero Moda. Derudover skriver vi også guides og DIYs til, hvordan du eksempelvis skal vaske din BH, eller hvilke “kedelige” items vi ikke kan ikke leve uden. Ergo skriver vi om mode i alverdens afskygninger.

De største tendenser

Vil du eksempelvis gerne vide, om alpehuerne er kommet for at blive? Eller hvilken farve, der bliver altdominerende i år? Så læs med på Costume.dk. Vi afdækker nemlig de største tendenser inden for modeverdenen. Er du mere ude efter at få at vide, hvordan din kjole skal se ud for at følge tidens trend? Så se med her.

Den nyeste mode

Vil du gerne opdateres om den nyeste mode, hvad end det handler om den nyeste H&M-kollektion, eller hvor By Malene Birger har åbnet en outlet henne, så finder du det her på Costume.dk. Vi er altid først med de interessante modenyheder og har fingeren på modepulsen, uanset om det er i form af gallerier med de mest populære sneakers eller vores egen gennemgang af, hvordan moden og kropsidealet har ændret sig de seneste 100 år.

DIYs, guides og modetips

Mode er meget mere end de nyeste og mest trendy sko, kjoler eller jeans. På Costume.dk gør vi en dyd ud af at levere de bedste guides, modetips og DIYs til Danmarks bedste læsere. Fx har vi her samlet 21 secondhand-butikker, du bare skal kende, mens vi her har lavet en DIY-guide til, hvordan du selv laver it-øreringene. Du finder også tips til, hvordan du eksempelvis udvider lædersko, eller hvordan du får dine sko til at stoppe med at knirke.