© HBO / Sex and the City

15 ting, os der shopper på nettet, forstår

Shopper du også løs på nettet? Så ved du, at det er en blandet fornøjelse – og du kan sikkert nikke genkendende til disse 15 ting.

Her på redaktionen har vi efterhånden samlet os en god portion erfaring med shopping på nettet.

Læs med her, hvor vi har samlet 15 af de ting, som os, der shopper på nettet, forstår.

 1. Følelsen af at få en gave, når posten kommer – selvom du selv har betalt for varen.
 2. Den ultimative test af din tålmodighed, når du skal vente 2-5 arbejdsdage på leveringen. Og ikke mindst følelsen, når du finder ud af, at der går endnu længere tid, fordi leveringsdagene rammer ind i en weekend.
 3. Skrækscenariet, når den style, du har puttet i kurven, er udsolgt, før du når til kassen.
 4. Udfordringen ved at afkode size charts. Hvorfor bruger alle mærker ikke de samme størrelsesguides?
 5. Når du går online for lige at kigge hurtigt, indtil det går op for dig, at du har kigget på tøj de sidste fire timer. Hvordan blev klokken lige så mange?
 6. Forsendelse, der næsten koster det samme som dine varer. Måske er det derfor, dine varer er så billige på netop denne hjemmeside.
 7. Eller når 30 kroners forsendelse får dig til at genoverveje dit køb på 2.000 kroner. Hvor meget skal man lige købe for, for at få gratis fragt?
 8. Hyppige ture på posthuset, fordi pakker altid kommer, når du ikke er hjemme. Og følelsen, når din pakke bliver leveret til en pakkeshop i den anden ende af byen.
 9. Når man forelsker sig i alt for meget – men aldrig har råd til det hele. Okay, hvad kan du bedst klare dig uden?
 10. Forfærdelsen, når en webshop ikke sender til Danmark.
 11. Den fantastiske følelse, når dit onlinekøb passer perfekt.
 12. Når alle størrelser, du har en chance for at passe, er udsolgt. Går det mon med to størrelser for stort eller småt?
 13. Den korte fornøjelse ved at tilføje ting til din kurv, du egentlig ikke har råd til. Men du ved jo, at virkeligheden rammer, når du når kassen.
 14. Helvedet ved at skulle sende varer retur. Særligt, hvis du først skal ind på hjemmesiden og anmode om retur og derefter printe dit returlabel, eller du har glemt at tjekke, om der er gratis retur, og du ender med at betale alt for meget i returfragt.
 15. Glæden ved at undgå at stå og svede i et prøverum. Og muligheden for at prøve dit køb med hele din garderobe alt imens dine veninder bedømmer dit køb i bedste Sex and the City-stil.

Håndplukket til dig