Gigi Hadid og Bella Hadid outfits
© WENN

28-årig kvinde er hjernen bag stilikonernes bedste off duty looks

Fra Gigi Hadid til Ariana Grande: Verdensstjerner og supermodeller har denne stylist på speed dial for de lækreste streetstyle-outfits

Stilikoner i den digitale tidsalder

Selvom modelsøstrene Bella og Gigi Hadid er nogle af de mest efterspurgte ansigter i modebranchen, er kvinderne også særdeles kendte for deres gennemførte hverdagsoutfits. Supermodellernes stil på gaden er mindst lige så dokumenteret som på catwalken, og selvom man måske skulle tro det, er det faktisk sjældent, at stilikonerne selv står for disse outfits.

Ofte kontakter de den 28-årige stjernestylist Mimi Cuttrell, som både planlægger outfits til større events, men også til stjernernes fridage, så paparazzierne altid kan fange globetrotterne fra deres bedste side.

Stylister har altid eksisteret i Hollywood, men især i dag, hvor alt bliver foreviget online og 'likes' er alfa og omega, benytter mange af Hollywoods mest prominente ansigter sig af denne hjælp på daglig basis. Også når dagen blot består af en indkøbstur til det lokale supermarked.

Gigi og Bella hadid streetstyle outfits
© WENN

Fra forvirret collegestuderende til eftertragtet stjernestylist

Det lå ikke i kortene, at den dengang unge collegestuderende skulle blive stylist for Hollywoods mest eftertragtede skuespillerinder og supermodeller. Til Coveteur fortæller Mimi Cuttrell, at hun gennem en samtale med sin mor fik øjnene op for, hvilke forskellige muligheder hendes interesse for mode kunne føre til.

Den populære stylist er ikke kommet sovende til succesen. Ifølge Vogue France, startede Cuttrell karrieren ved at assistere stylister i Los Angeles og derigennem fik hun erfaring på CV’et med forskellige kundetyper. Efter fire år som assistent for en række imponerende kontakter, var stylisten endelig klar til at stå på egne ben og flytte til New York for at komme tættere på klienter og hendes netværk i modebranchen.

Stilikonerne Bella og Gigi Hadid til events
© WENN

Stylist for verdensstjernerne

Det er ikke kun supermodellerne Gigi og Bella Hadid, der bliver stylet af Mimi Cuttrell. Profilerede ansigter som Priyanka Chopra, Lily-Rose Depp, Kaia Gerber, Sara Sampaio og ikke mindst Ariana Grande er nogle af hendes loyale klienter.

De verdenskendte ansigter har hver deres smag, så selvom Cuttrell hovedsageligt får sin stylinginspiration fra arkitektur, interiør og i naturen, tager hun altid udgangspunkt i klientens visioner, hvilket kan være én af grundene til Cuttrells succes.

Cuttrell selv mener, at hendes succes skyldes en tårnhøj dedikation og professionalisme. Hun har forklaret til Vogue, at hun er tilgængelig i alle døgnets timer, hvis der opstår akutte tøjkriser hos hendes prominente klienter: “Jeg stiller mig til rådighed, hvad enten det er at sende billeder eller facetime med ændringer og opdateringer i sidste øjeblik”.

Scandi-style til topmodellerne

Tidløse elementer og begrebet less is more præger stjerne-stylistens visuelle æstetik, hvor Cuttrell håber på at skabe ikoniske looks, hvilket hun gjorde klart for websitet Coveteur: “Jeg vil have, at mine klienter skal se tilbage på det, de havde på 20 år fra nu, og være stolte af, hvordan de så ud”.

For at være opdateret med de seneste tendenser, holder hun også nøje øje med de nyeste designere, heriblandt skandinaviske modebrands som norske Holzweiler og danske Saks Potts. Så når Bella Hadid går New Yorks gader tynde i en chic jakke fra Saks Potts og Holzweiler-bukser, eller Gigi Hadid når nye højder for street style med et smukt Oscar de la Renta tie-dye jakkesæt, er søstrenes outfits altid on point når de dagligt bliver foreviget af paparazziernes blitz-regn.

Stylistens egne personlige favorit-looks rummer blandt andet den tætsiddende bodysuit fra Mugler, som Bella Hadid iførte sig til et event med Harper's Bazaar i 2018. Der er skruet mere op for farvepaletten ved Gigi Hadids bedste look, som ifølge Cuttrell er et pink outfit med metallisk finish fra Kriest, da supermodellen skulle lancere hendes brillekollektion med Vogue Eyewear i 2017.

Nye projekter i modebranchen

Det seneste projekt, Mimi Cuttrell har kastet sig over, er ikke flere A-liste klienter, men derimod et designsamarbejde med jeansproducenten 3x1. Kollektionen er inspireret af 90'erne og består af Cuttrells favoritsilhuetter med otte par jeans, tre tanktoppe og en vegansk læderjakke, opkaldt efter vigtige personer i hendes liv - heriblandt Gigi og Bella.

At samarbejdet netop går på jeans skyldes, at Cuttrell ser det som den perfekte base til ethvert outfit. Det uddyber hun i et interview med Harpers Bazaar:

“Mit ideelle denim outfit består af en cashmere turtleneck sweater og et par flotte støvler[...]Om sommeren elsker jeg at sammensætte dem med mine yndlings Birkenstocks og en simpel t-shirt”.

Lad dig inspirere af de lækre streetstyle-looks af Hadid-søstrene på stylistens Instagram, eller følg stylingprojekterne på hashtagget #styledbymimicuttrell.