Efterårsferie: 3 butikker du skal besøge i København
© Vogue // Instagram / @kyotoistegade / @elviro_bycordelia / @urbanroom_no11

3 butikker, du skal besøge i efterårsferien

Københavns forskellige bydele byder på mange små perler, og vi har udvalgt 3 af de fineste, som du burde lægge vejen forbi

Efterårsferien står for døren, og hvis du har planlagt, at en af feriedagene skal gå med shopping i København, hvorfor så ikke prøve nogle andre butikker end de sædvanlige på Strøget?

Hovedstadens andre bydele byder nemlig også på en masse gode og hyggelige shoppingmuligheder, og vi har derfor udvalgt tre skønne shoppingperler, som bestemt er et besøg værd.

Psst ... Mangler du en varm jakke til efterårsferien, så har vi fundet de 50 flotteste her

Elviro by Cordelia, Østerbro

På Østerbrogade 154 ligger den lille butik Elviro by Cordelia, som drives af Cordelia Wythe. Her finder du mærker såsom Kenzo, Moncler, Barbara Bui og Joanna Jablko, og som Cordelia Wythe selv skriver på sin hjemmeside, så går hun meget op i at føre unikke brands.

Vil du gøre dig nogle fund, som du ikke kan finde i alle mulige andre butikker, skal du helt bestemt lægge vejen forbi Elviro by Cordelia. Om ikke andet så bare for at kigge på det smukke butiksvindue og den fine indretning inde i butikken.

Elviro by Cordelia, Østerbrogade 154, København Ø, og du kan finde butikkens hjemmeside her.

Urban Room no. 11, Nørrebro

Leder du efter en lille, hyggelig interiør-, tøj- og skønhedsbutik, skal du besøge Urban Room No. 11 på Guldbergsgade 11. Her finder du alt, hvad hjertet begærer i forhold til bolig og selvforkælelse, og er du på udkig efter smukke plakater, er denne butik bestemt et besøg værd. Er du mere til skønhedspleje og fine smykker, kan du også finde et stort udvalg.

Efter din shopping, kan du roligt udforske resten af Guldbergsgade, hvor du både finder lækker kaffe, friskpresset juice, butikken Adélie og et stort udvalg af streetwear-tøj i butikkerne Le Fix og Circus Circus.

Urban Room No. 11, Guldbergsgade 11, København N, og du finde butikkens hjemmeside her.

Kyoto, Vesterbro

På Istegade 95 ligger et sandt shoppingmekka i form af butikken Kyoto. Hvis Istedgade i dine ører stadig lyder som et gadenavn, der rimer på uro og ballade, så synes vi, at du skal give den berømte og berygtede gade endnu et besøg.

Istegade er nemlig blomstret op med hyggelige caféer, barer og lækre butikker, som eksempelvis Kyoto. Kyoto har eksisteret siden 2001, og her finder du brands såsom Acne, Opening Ceremony Rodebjer og Missoni. Har du en kæreste, kan du også roligt hive ham med, fordi butikken har både en herre- og en dameafdeling.

Kyoto, Istegade 95, København V, og du kan finde butikkens hjemmeside her.