pink_outfit
© @emilisindlev

3 monokrome looks med sæsonens farver

Der er meget at elske ved et monokromt look, og mens nogle trends kommer og går, har monokrome looks (så godt som) altid været accepteret i modebilledet på den ene eller den anden måde. Den enkle men powerfulde tilgang at bruge farver har dog ikke altid fået så meget opmærksomhed, som den fortjener – så det får den her. Med sæsonens it-farver.

Pink

Pink er en feminin farve, der skiller sig ud fra mængden, og så er det helt sikkert en af forårets flotteste farver, og det er nok også derfor, at den vender tilbage år efter år. Pink er en alsidig farve, der både kan udtrykke femininitet og romantik men også dristighed – det kommer an på hvilken nuance af den pink farve du bruger. Ønsker du et feminint monokromt look er det oplagt at gå efter de lysere nuancer (lyserød), men du kan også gøre ligesom Emili Sindlev og iklæde dig pink fra top til tå for et Valentino-inspireret og iøjnefaldende look. Vælger du en dybere nuance af pink til dit monokrome look får du et mere sofistikeret udtryk.

Lilla

Lilla er en smuk farve, som er elegant at bruge i et monokromt look. Især under modeugerne i Paris, Milano og New York var der mange af gæsterne, som var iklædt den smukke farve fra top til tå. Skab dit eget monokrome lilla outfit med en lilla top med matchende lilla bukser eller nederdel for et spændende og stilfuldt look. Gå all in på lilla ved også at tilføje lilla accessories til dit look. Det kan eksempelvis være en taske eller et par sko.