© maison cleo

3 niche brands du SKAL kende

Spændende nye brands dukker op konstant - og det kan være svært at følge med. Se, hvilke tre du skal kende lige nu - måske der er noget, der falder i din smag?

Maison Cleo
Maison Cleo lancerede sin første kollektion tilbage i december 2018. De har på bare få år skabt et bæredygtigt brand, der bruger reststoffer fra franske couture-huse. Hvert design er håndlavet og kan bestilles i alle størrelser, men man skal være hurtig, for de producerer ud fra det stof, de har liggende. Maison Cleo har skabt et univers med fuld gennemsigtighed, så man fra start til slut kan følge processen bag item'et.

Et brand med sans for smukke detaljer og designs som du bare må have fat i.

Her er vores favoritter der kan shoppes lige nu.

Peachy Den
Endnu et spændende brand du holde øje med er Peachy Den. De lancerede i 2019 og har en etisk ansvarlig samt bæredygtig produktion. Brandet benytter materialer af høj kvalitet med en zero-waste tilgang. Samtidig med dette prioriterer de stadig et legende designs. Peachy Den stræber efter at give mere selvtillid i hverdagen med en frihed til at klæde sig på som man vil – og det må man sige de gør.

Et brand, der booster selvtilliden ved at klæde dig i komfortable materialer og lade dig fremstå præcis som du vil.

Everpress
Hvis du er kreativ eller bare elsker smukke illustrationer, er du kommet til det helt rigtige brand. Everpress har siden 2016 skabt et bæredygtigt brand, hvor du kan designe og indsende dine egne illustrationer – og selv vælge pris og stof. Hvis 5 mennesker vælger at købe det indenfor tidsfristen, bliver dit print sat i en begrænset (bæredygtig) produktion. Du er altså med til at støtte den kreative og bæredygtige branche samtidig med, at du sikrer dig, at der ikke bliver over-produceret.

Et brand hvor du altid finder nye sjove t-shirts til at spice hverdagen op. Her er vores favoritter.