© Anna Stokland

3 trends fra fortiden, som gerne må få et comeback

Utallige 00’er trends har gjort sit comeback, men her på redaktionen venter vi stadig på tre bestemte...

Det ville være en underdrivelse at sige, at de ikoniske 00’ere har sat tonen for det nuværende modebillede. Tendenserne som vi ser hos de store modehuse og på de indflydelsesrige influenter er enten et direkte lån eller stærkt inspireret af det vilde årti. Det var tiden, hvor ingen talje på bukserne kunne være for lav og baby tees med chokerende citater dominerede. De utallige trends er – blot efter et par årtier – blevet vækket til live og kan spottes alle vegne. Der er dog adskillige trends, som endnu ikke har haft deres tid i rampelyset – den tid tror vi bestemt er nær. Vi satser på det bliver før end senere.

Statement-bæltet

Statement-bæltet blev i 00’erne parret med så godt som alt. Hollywood-stjernerne tilføjede et vildt bælte til ethvert look på den røde løber – og selvom det iøjnefaldende bælte var en populær accessory til prisuddelinger betyder det ikke, at bæltet skal blive hjemme på en hverdag. Statement-bæltet kan sagtens styles til hverdagsbrug, og det håber vi på at se meget mere til i 2023.

Kilehælen

Hvem drømmer ikke om at udleve et Bratz-moment i nostalgiens tegn? Her på redaktionen byder vi kilehælen hjerteligt velkommen i 2023. Ikke nok med at kilehælen er et mere behageligt alternativ til de tynde stilethæle, så er de også en perfekt balance mellem casual og dressy.

© Marie Hindkær

Print gør straks et outfit mere spændende, og det er Carrie Bradshaw et levende bevis på. Hvis budgettet ikke strækker til at smide en million kroner plus det løse efter hendes perfekte kjole fra Dior, så har vi fundet et par alternativer, der også gør det yderst godt – og som passer til et mere relaterbart budget.

Håndplukket til dig