© @KERNE.MILK

3 upcoming danske brands – som du skal kende

Spændende danske brands dukker op konstant - og det kan være svært at følge med. Vi har fundet 3 brands, som du skal på fornavn med – og måske have ind i garderoben?

KERNE.MILK
KERNE.MILK startede i 2019 i en lejlighed på Nørrebro i København – og er et brand der fokuserer på aldrig at gå på kompromis med æstetikken. KERNE.MILK har en bæredygtig tilgang og benytter sig af upcycling og deadstock-materialer i designprocesserne. Den nye kollektion SCRAP er netop kommet i butikkerne og online, og hele kollektionen er syet i hånden af overskudsmateriale.

Vi har forelsket os i flere smukke designs fra KERNE.MILK. Se vores favoritter her:

PALMES SOCIETY
Palmes er egentlig menswear, men det stopper os bestemt ikke. De har formået at lave tøj fra tennis-kulturen til at bære både på og udenfor banen. De producerer størstedelen i Europa og laver tøj af miljøvenlige materialer. Udover at kunne shoppe deres seje tøj, har brandet skabt skabt et inspirerende og visuelt univers på websitet, hvor du kan læse forskellige historier, som du ikke vil gå glip af.

Se vores tennis favoritter her

ENKEL STUDIO
Det sidste brand du skal holde øje med allerede nu, er ENKEL STUDIO. Den første kollektion lanceres i 2023, men allerede nu teaser brandet med flere billeder på Instagram om den kommende kollektion – og det tegner godt. ENKEL STUDIO stræber efter at skabe enkle klassikere, der gerne skal holde i mange år. Også her spiller bæredygtighed en vigtig rolle. Vi glæder os til at se mere til næste år.