4 gode grunde til at dampe dit tøj

Flere og flere gør det og i mange tilfælde vil det være godt for mange ting i din garderobe

Du kender det sikkert: din uld- eller silketrøje kunne godt bruge en lille opfrisker, måske på grund af krøller, men har ikke godt af at blive vasket igen. Derfor kan der være mange fordele ved at ty til damp som alternativ til traditionel vask.

Det er bedre for miljøet

Det siger sig selv – når du damper dit tøj, bliver der langt fra brugt så meget vand, som hvis det skulle vaskes. Samtidig bliver der ikke benyttet kemikalier i dampen, som fx skyllemiddel eller vaskepulver, som kan forurene grundvandet.

Dine sarte items holder længere

Silke og uld kan være svært at vaske, uden at gøre skade på det. Der kan damp være et godt alternativ til vask. Med Electrolux PerfectCare vaskemaskinerne kan du, udover at kunne tilpasse hver vask til materialer og mængde, vælge at bruge SteamCare System. Det sørger for at mindske folder og eliminerer ubehagelige lugte.

Både silke og uld kan uden bekymringer komme i Electrolux PerfectCare vaskemaskiner og tørretumblere

© Electrolux

Det er tidsbesparende

Når du ikke skal køre et helt vaskeprogram, men skal bruge damp, tager det meget mindre tid at få dit tøj klar til brug, da det heller ikke skal hænge til tørre. Og vælger du at bruge en hånd-damper frem for et strygejern til at glatte din silkeskjorte ud, er processen også meget hurtigere.

Det opfrisker uden at slide

Da damp ikke bruger store vandmængder eller kemikalier, slider det heller ikke unødigt på dit tøj. Derfor kan du roligt dampe forskellige uldmix og silketyper, uden at ødelægge fibrene i tøjet. Electrolux PerfectCare SteamCare System sørger også for reducere folder i tøjet og eliminerer samtidig også lugte. Det betyder, at dit tøj får bedre vilkår for holde længere og bevare kvaliteten.