4 Instagram-shops, du skal kende lige nu

Farverige tasker og glitrende bodysuits. Vi har fundet frem til fire fine Instagram-shops, der er værd at kende til.

Instagram er efterhånden meget mere end blot en platform, man poster fine billeder på. Det er også blevet et sted, hvor små virksomheder og selvstændige iværksættere kan fremvise deres produkter, og en større og større andel af vores onlineshopping foregår i dag på platformen.

Det kan dog være svært at finde ud af, præcis hvordan man finder frem til nogle af de små, unikke virksomheder. Derfor har vi herunder samlet fire fine Instagramshops, som du skal kende lige nu – fra toppen til din næste bytur til farverige og unikke tasker.

@Paloma_Rose: Farverige perlehalskæder

Hvis du er vild med de farverige halskæder, der både fås med træ-, glas- og plastikperler, kan du med fordel læsere videre. Sammen med Y2K-bølgen har Paloma Rose taget Instagram med storm, og flere influencere som Marie Jedig og Malthe Ebert er allerede blevet spottet i Paloma Roses fine design med håndlavede glasperlekæder og chokers i ægte 2000'er-stil.

Besøg Instagramprofilen her.

@Spaghetti_colors: Unikke hæklede tasker

Er du vild med hæklede tasker, kan du med fordel besøge Instagramprofilen @Spaghetti_colors. Spaghetti, som brandet hedder, sælger bæredygtige og chunky tasker i farverigt deadstock-materiale, og de er den perfekte accessory til sommer-outfittet. Hvis du gerne vil se taskerne i virkeligheden, inden du køber din egen online, sælges taskerne også i galleriet Springbrættet 6a i København.

Besøg Instagramprofilen her.

@Ciberia.shop: Festlige toppe og funklende bodysuits

Måske er du allerede stødt på den funklende top, der lige nu er overalt at finde i Københavns natteliv – og er du til farverige og glitrende toppe, er denne Instagramshop måske noget for dig. Ciberia laver funklende bodysuits i farverigt strækmateriale, som passer alle størrelser, selvom de er onesize. Det er Cecilia Walin og Iben Kirkegaard Christensen, der står bag Instagramshoppen og den tilhørende hjemmeside, hvor det er muligt at købe de glamourøse toppe.

Besøg Instagramprofilen her.

Gabigamél_: Sommerlige tubetoppe og halternecks

På Instagramshoppen, der blandt andet har verdensstjernen Ariana Grande på kundelisten, kan du købe fine toppe og tilhørende boleroer i flotte farver. Toppene, der er syet ud af deadstock-materiale, passer perfekt ind i sommergarderoben og fås både som tubetop og halterneck. Hvis du gerne vil være den heldige ejer af én af toppene, gør du dig særlig klogt i at følge denne profil, da toppene bliver udsolgt på bare én time, når de endelig bliver sat til salg.

Besøg Instagramprofilen her.