Juicy couture og minikjoler: 4 trends fra 00'erne, som vender tilbage
© Wenn.com

4 trends fra 00'erne, som vender tilbage

Se, hvordan 00'ernes største trends så ud dengang og i dag, hvor stjerner som Kendall Jenner og Bella Hadid har fundet dem frem igen

Mode er som bekendt udgjort af genbrugte trends, og derfor er der ikke noget nyt i, at det tøj, som er moderne i dag, minder utroligt meget om noget, du har gået i før.

Selvom moden primært står i 80’ernes tegn i år, er der også en del tendenser, som hører et andet årti til, nemlig 00’erne. Flere kendisser og modeller har nemlig vist sig i 00’er-items, og derfor kan du godt forberede dig på et gensyn med både farvede glas, bæltekæder og et ganske særligt joggingsæt.

Psst ... Sådan får du hud som en supermodel

1. Juicy Couture

Hvis der var ét brand, som dominerede de fleste kendissers bagdel tilbage i 00'erne, var det Juicy Couture. Enhver Hollywood-stjerne eller sangerinde med respekt for sig selv ejede mindst et farvet veloursæt med Juicy Couture skrevet henover numsen.

Nu har det ikoniske sæt fundet vej tilbage til modeverdenen takket være Vetements, som har skabt en nyfortolkning af det farverige veloursæt.

Dengang:

I dag:

Vetements nyfortolkning af Juicy Couture

© Wenn.com

2. Farvede brilleglas

Hvem husker ikke 00’ernes farvede glas med tyndt stel og gerne et lille simili-hjerte?

Hvis du troede, at de aldrig ville se dagens lys igen, tager du fejl. Det fastslås blandt andet af it-modellen Bella Hadid, som flere gange har vist sig med dem på.

Dengang:

I dag:

3. Kæden

Havde du også flere lange og upraktiske kæder hængende ved hoften tilbage i 00’erne, så var du langt fra den eneste.

Nu er kæderne tilbage, og blandt andre Bella Hadid er bannefører for tendensens tilbagevenden. Betyder det, at hun er i dags svar på Paris Hilton, som både rockede bæltekæder og farvede solbriller tilbage i 00'erne?

Dengang:

I dag:

4. Metallisk minikjole

Apropos Paris Hilton, så fejrede Kendall Jenner sin 21-års fødselsdag i en kjole, som var en tro kopi af den blonde hotelarvings kjole tilbage i 00’erne. Også Bella Hadid er blevet set i en metallisk minikjole, hvilket kunne tyde på, at den lille, men meget iøjenfaldende kjole er tilbage.

Dengang:

I dag: