Mangler du en undskyldning for at shoppe nye sko? Så har du heldigvis 5 gode at vælge mellem her. Sko fra Bottega Veneta til ca. 4.765 kr. hos Net-a-porter.com.

5 gode undskyldninger for at shoppe nye sko

Miss Costume har fået en mail fra Marie med 5 fantastiske undskyldninger for at shoppe - se dem her

På Costume-redaktionen har vi mange gode undskyldninger for at shoppe. Vi delte dem med dig (se dem her) og opfordrede dig til at sende dine bedste shoppeundskyldninger ind. Vores søde læser Marie har sendt os fem sjove og brugbare undskyldninger. Se dem her:

"Hvordan man forklarer købet af fem par sko? Nemt.

Første par: Stilletter fra Hunkemöller i satin med leopardprint og kæmpe sløjfe. 70 procent rabat - altså 60 kroner. Det er da ok for et par sko til at tænde op for kæresten med.

Andet par: Udsalg i Bianca, og jeg mangler et par balarinaer, når det engang bliver lidt varmere.

Tredje par: Jeg har lige været syg, så de sorte læderlook-stilletter med spidse snuder og en stor sløjfe med similisten til 200 kroner var lige det, der skulle til for at få humøret op.

Fjerde par: Jeg har også tabt mig et kilo siden jul, og et par klassiske lysbrune pumps med kilehæl er en passende belønning - specielt fordi de også er på tilbud.

Femte par: Nu er jeg alligevel i gang, og de her enkle røde med en lille hæl, ja de var alligevel på udsalg, og så ser de superskønne ud under mine jeans.

Ja, sådan ender man med fem par nye sko på en time.

Hilsen Marie"

Kære Marie - tusind tak for bidraget. Vi forstår dine argumenter til fulde. Kærlig hilsen Miss Costume og resten af Costume-redaktionen

Send dine gode undskyldninger til miss@costume.dk