5 stylingfejl, der får dig til at se sjusket ud
© Victor Jones

5 stylingfejl, der får dig til at se sjusket ud

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen. Du kan let opnå et stilfuldt look, hvis du undgår disse faldgruber

Nogle kvinder formår altid at se misundelsesværdigt chikke ud. Hemmeligheden bag ligger ofte i en uovertruffen sans for detaljer.

Hvis du også vil opnå et ubesværet og stilfuldt look, bør du undgå disse stylingfejl.

Psst ... Her er de mest populære tasker i 2017

Krøllet tøj

Dette punkt siger måske sig selv, men mange undervurderer alligevel effekten af nystrøget tøj.

En krøllet skjorte eller et par rynkede bukser, kan få selv det fineste tøj til at fremstå slidt, hvorimod en nystrøget skjorte fra H&M ligner en million.

Psst ... Sådan stryger du tøjet, uden et strygejern

For mange tasker

Vælg en taske med plads til dine ting. Hvis du ikke kan undvære vandflasken, en ekstra trøje og din hårbørste, så lad den lille fine taske hænge derhjemme. Det kan nemlig hurtigt se sjusket ud, hvis du bærer både taske og shoppingnet.

Et fnuldret halstørklæde

Selvom vi går mod varmere tider, kan vejret stadig kræve varm beklædning i form af halstørklæder og overtøj. Men sætter du den pæne frakke sammen med et slidt halstørklæde, vil det efterlade et rodet indtryk, uanset hvor flot dit overtøj er.

Investér derfor i et nyt og fnullerfrit halstørklæde eller brug en rullekrave under frakken, da det vil støje mindre.

Tøjet er lidt for småt eller stort

Har du investeret i nogle fine ting, som lige præcis ikke passer, så læg vejen forbi en dygtig skrædder. Det er en investering, som vil give langt pænere outfits, og det er billigere end at købe nyt tøj.

For mange accessories

Chanels grundlægger, Coco Chanel er citeret for at have sagt “før du går ud af døren, skal du kigge dig selv i spejlet og tage en accessory af.”

Det råd gælder stadig i dag, for hvis du både bærer store øreringe, halskæder, ringe, vilde sko og en flot taske, overdøves hvert enkelt item af det samlede indtryk.

MERE FRA COSTUME