Kendal Jenner: 5 overraskende facts, du ikke kendte til
© Vogue

5 ting, du ikke vidste om Kendall Jenner

Selvom den unge models ansigt er her, der og alle vegne, findes der alligevel en del Kendall-facts, som ikke er alment kendte. Find dem her

Kendall Jenner har i en alder af kun 20 år allerede opnået stor succes, og hun har netop prydet amerikanske Vogues forside for første gang. Det er dog langt fra den eneste forside, som Kendall har været på, og hendes ansigt er da også mindst lige så eksponeret, som hun og sin kendte familie er det i realityserien Keeping up With The Kardashians.

Kendall Jenner er faktisk så overeksponeret, at hun har taget en pause fra de sociale medier, men alligevel findes der ting, vi ikke vidste om hende – og et af punkerne beviser, at alle har usikkerheder – selv topmodeller.

Læs de fem punkter her og se, om ikke også du blev overrasket.

1.

Kendall Jenner startede allerede sin modelkarriere som 14-årig, da hun i december 2009 landede sin første kampagne, Rocker babes with a twist, for tøjgiganten Forever21.

Til sit første modeljob fik hun også gode råd af storesøster Kim og Kourtney Kardashian, og Kendall har fortalt følgende om det første job:

“Jeg fik hjælp til posering af Kim. Kourtney rådede mig til at lægge min egen stil i det tøj, jeg skulle bære. Jeg var lidt nervøs inden skydningen, men efter jeg havde fået taget et par billeder, så gled det bare og var så sjovt.”

2.

Kendalls gudmor er den kendte amerikanske tv-vært Kathie Lee Gifford, som er bedste veninder med Kendalls mor, Kris Jenner.

Faktisk er Kathie Lee Gifford også grunden til, at serien Keeping up With The Kardashians blev til. Tv-netværket E! ville nemlig lave en serie om Kathie Lee Giffords familie, men hun rådede dem i stedet til at kontakte familien Kardashian, og det råd er E! og Kardashian-familien nok ret glade for i dag.

3.

Kendalls mellemnavn er Nicole, hvilket er til ære for Kris Jenners afdøde veninde, Nicole Brown Simpson, som formentligt blev dræbt af sin mand, fodboldspilleren O.J. Simpson.

Hele Kardashian-familen var indblandet i den makabre sag, fordi Kardashian-søstrenes far, Robert Kardashian, nemlig også var forsvarsadvokat for O.J. Simpson i den meget berømte og skandaleombruste retssag.

4.

Ifølge Kendalls søster, Kylie Jenner, så led Kendall af svær akne, da hun var yngre. Dette afslørede Kylie til The New York Times, da hun sagde følgende:

“Min søster, Kendall, havde rigtig slem akne, da hun var yngre, og hendes hud blev virkelig meget bedre.”

Det var blandt andet familiens hudlæge, Christie Kidd, som fik Kendalls hud tilbage på sporet igen.

Psst ... Læs, hvorfor du faktisk vil blive glad for din akne i fremtiden

5.

Det er som bekendt ikke nogen hemmelighed, at Kendall har et aktivt liv på de sociale medier og særligt på Instagram, hvor hun har over 66 millioner følgere.

Men det vil nok komme bag på de fleste, at en af modellens yndlings Instagram-profiler er interiør-profilen Boss Homes.

Kendall har fortalt om sin boligpassion til Teen Vogue:

“De deler vilde billeder af flotte huse, og jeg synes, det er virkelig sejt. Jeg har en sær kærlighed til interiørdesign og ejendomsmægleri. Jeg får helt kuldegysninger af det.”

Kendall Jenner har altså en stor interesse i flotte boliger, og hun har da også selv investeret i en kæmpelejlighed i Beverly Hills, der efter sigende skulle være 1,4 millioner dollars værd – som hun helt selv betalte for.