© Departures Magazine

5 ting, du ikke vidste om Mary-Kate og Ashley Olsen

Fra atypiske shoppevaner til en glemt karriere: Her er 5 facts om Olsen-tvillingerne, du ikke kendte i forvejen

Mary-Kate og Ashley Olsenhører ikke til de stjerner, som nyder at poste outfits og selfies på de sociale medier, for trods tvillingernes store succes, er de meget privat anlagte.

Men ved åbningen af deres The Row-butik på Upper East Side inviterede søstrene en udvalgt gruppe af journalister med – og det kom der nogle fascinerende facts ud af.

1. Mange af tvillingernes kunder ved ikke, at de engang har været børnestjerner

Faktisk er mange af tvillingernes kunder ofte flere generationer ældre end dem selv, og de er derfor ikke bekendt med tvillingernes karriere på det hvide lærred.

2. Olsen-tvillingerne shopper ikke online

Det eneste, Mary-Kate engang har købt, er en genstand fra en onlineauktion (vi ved dog ikke hvad).

3. Søstrene bryder sig ikke om at shoppe blandt andre mennesker

Derfor forstår de også godt, hvorfor så mange vælger at shoppe online. Som Mary-Kate pointerer: “Hvis man skal shoppe med andre mennesker, skal det gøres til en behagelig oplevelse.”

Derfor har tvillingerne også indrettet deres butik på Upper East Side, så det føles som at være hjemme. Dette betyder også, at både møbler og kunst roterer mellem butikken og tvillingernes eget hjem.

4. Olsen-tvillingerne er fan af morgenkåber

Derfor har de også udstyret butikkens prøverum med lækre bomuldsvarianter, som kunderne kan benytte mellem deres outfits.

5. Tilbyder kunderne frokost

Mary-Kate og Ashley ved, hvor udmattende det kan være at shoppe, og derfor tilbyder de selvfølgelig frokost til deres kunder.

Vi kunne ikke forstille os, at shoppeoplevelsen kunne blive meget bedre.