© Robyn Lynch

4 upcoming brands du skal kende

2023 er skudt i gang, og Copenhagen Fashion Week er lige om hjørnet. I den anledning har vi fundet vores favorit upcoming brands.

Kernemilk

Kernemilk er til dig, som ønsker en mere edgy skandinavisk tilgang til dit look. Kernemilk er især gode til at balancere det sexede og cute med cool cut-outs, synlige syninger og gennemsigtigt stof. Kernemilk er uden tvivl et spændende dansk upcoming brand, som blandt andet er set på Kim Kardashian, Kendall Jenner og Jorja Smith.

Robyn Lynch

Robyn Lynch er et irsk tøjbrand til dig, som er hoppet med på vintage-æstetikken. Robyn Lynch nyfortolker retro sportswear, og kan let få dig til at tænke på Diesel. Vi er især vilde med Robyn Lynch brug af farver og distressed designs.

OW Collection

OW Collection er brandet til dig, som ønsker at udvide din garderobe med trendy og moderne partywear. En rød tråd blandt items fra OW Collection er transparente materialer, tætsiddende pasform og vovede silhuetter, hvilket Anastasia Kranikolaou – bedre kendte som Kylie Jenners andel halvdel, Stassie – også er set iført.

Chimi

Chimi er blomstret frem fra Chimi Eyewear, til nu også at være tøjbrandet, Chimi. Chimi giver din garderobe et futuristisk touch, med en ungdommelig 'James Bond vibe'. Tøjet kan let parres med et par af deres flotte solbriller, som giver dig et fuldendt 'Chimi look'.