© Anna Stokland

6 døtre, som virkelig ligner deres kendte mødre

Det er helt vildt hvor mange træk, de har til fælles!

Nogle af de sejeste, kendte kvinder har ved siden af deres imponerende karrierer i rampelyset også børn og familie i det private. Heriblandt er der nogle, som har fået døtre, der virkelig ligner deres kendte mødre meget. Vi har samlet nogle af de mest slående look-a-likes på denne liste. Synes du også, at de ligner?

Angelina Jolie og Shiloh Jolie Pitt

Skuespiller Angelina Jolie har datteren Shiloh sammen med Brad Pitt. Forældreparret gik fra hinanden i 2016 (og fik os lidt til at tvivle på kærligheden, snøft).

Ava Phillippe og Reese Witherspoon

Hele verdenen taler ofte om, hvor meget Ava ligner sin mor Reese Witherspoon, og vi må bare sige, at vi er enige! Wow, en lighed!

Zoe Kravitz og Lisa Bonet

Zoe Kravitz er, udover at være datter af den talentfulde skuespiller Lisa Bonet, også datter af musiker Lenny Kravitz. Vi elskede især Zoe i rollen som Bonnie i Big Little Lies (som iøvrigt er skabt af Reese Witherspoon).

Uma Thurman og Maya Hawke

Det er nok ikke alle, der ved dette, men Maya Hawke, som vi elsker i Stranger Things, er faktisk datter af Kill Bill-ikonet Uma Thurman. For det ikke skal være løgn, så er hendes far Ethan Hawke, som også er en kendt skuespiller.

Mamie Gummer og Meryl Streep

Vi synes, det er vildt, hvor meget de her to ligner hinanden på dette billede. De smiler jo seriøst på den helt samme måde! Mamie Gummer er i dag skuespiller ligesom sin mor Meryl Streep.

Lila Grace Moss og Kate Moss

Den britiske supermodel Kate Moss har fået en mindst ligeså skøn datter. Lila Grace Moss er begyndt at gå i sin mors fodspor i forhold til karrierevalg. Selvom Kate først forsøgte at tale Lila ud af karrierevalget som model, så har hun senere udtrykket, at Lila har hendes fulde støtte.