denim og jeans
© Wenn.com // Victor Jones

6 Instagram-profiler, som giver dig ny denim-inspiration

Fra sexet til skødesløs. Du bør stifte bekendtskab med disse stilfulde kvinder, som får et par klassiske jeans til at ligne en million

Denim er en klassiker i modebilledet, som altid er relevant. Det slidstærke materiale kan bæres på alverdens forskellige måder, og på Instagram findes masser af inspiration til styling.

Vi har samlet seks Instagram-profiler af kvinder, som har helt styr på deres denim.

*Tip! Se 5 skjulte Instagram-tricks, du nok ikke kender*

Linda Tol: Baggy jeans

Du kan finde den hollandske influencer Linda Tol på første række til modeshows under hele verdenen og foran streetstylefotografernes linse. Tols stil er præget af en forkærlighed for maskuline og rå elementer, hvorfor man ofte ser hende i et par løse jeans, og stylingen varierer fra klassisk til uventet.

Thora Valdimarsdóttir: Eksklusiv denim

Med få elementer kan du give et par simple jeans et eksklusivt udtryk. Det beviser stylist og designer Thora Valdimarsdóttir, der ofte spiller på kontraster og styler denim på utraditionelle måder.

Melissa Bech: Denim fra top til tå

Som den ene halvdel af denimmærket Blanche, har Melissa Bech godt styr på det slidstærke materiale. Kærligheden til denim skinner igennem på Melissas Instagram-profil, som er spækket med denim-outfits, der parres med alt fra festlige hæle til afslappede sneakers.

Jeanne Damas: Det franske touch

Damas er indbegrebet af parisian chic, og influencerens personlige stil såvel som hendes tøjmærke Rouje emmer af fransk elegance og feminine referencer. Hvis du (også) er en anelse frankofil, bør du lade dig inspirere af Jeanne Damas' styling, der er lige så skødesløs, som den er sexet.

Leandra Medine: Finurlig denim

Leandra Medine, også kendt som Manrepeller, har bygget sit stilunivers op omkring det utraditionelle, opfindsomme og finurligt – deraf navnet Manrepeller (mandafviser, red.).

Derudover er Leandra altid den første til at hoppe med på en ny tendens, som her, hvor hun sporter en sammensætning af denimshorts med sorte strømpebukser, der utvivlsomt vil få et comeback i nærmeste fremtid.

Camille Charrière: Klassiske jeans

Paris møder London i fransk/engelske Camille Charrière, som forener feminine elementer med et mere råt udtryk. Her finder du inspiration til den perfekte storby-styling af jeans med lige ben, som er Camilles foretrukne silhuet.