6 modejobs, du skal søge lige nu
© Vogue

6 modejobs, du skal søge lige nu

Ønsker du at blive en del af modebranchen? Eller er du det allerede, men vil gerne videre? Her bliver du opdateret med månedens bedste, ledige modestillinger

Elsker du mode, og går du med en drøm om at blive en del af den spændende og pulserende modebranche? Så skal du læse med her, for vi har gjort det lidt lettere for dig ved at støvsuge internettet for de bedste, ledige stillinger, som du kan søge lige nu.

Find vores oversigt her, og hvem ved, måske bliver denne artikel starten på et nyt kapitel i dit modeeventyr.

Direktør for Københavns modeuge

Copenhagen Fashion Week, som er Nordeuropas største modeevent, søger lige nu en administrerende direktør, og dette må siges at være en drømmestilling for alle modeentusiaster.

Læs mere om stillingen her.

Grafisk designer

Børnetøjsbrandet Name It søger lige nu en kreativ og engageret grafisk designer til en stilling i Midtjylland. Lyder der det som dit drømmejob, kan du læse mere her.

Webpraktikant hos Costume.dk

Er du stadig i gang med din uddannelse og leder efter en spændende praktikplads, så kan du blive webpraktikant hos Costume.dk og Woman.dk ledig.

Som webpraktikant hos os vil du kunne dyrke din passion for mode, kommunikation, journalistik og sociale medier. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse meget mere om praktikstillingen her.

Konstruktør

Danske Won Hundred søger en konstruktør til mønsterkonstruktion til brandets herre-og damelinje. Læs mere her.

Online stylist

Er du en dygtig stylist, som leder efter nye udfordringer, så søger Selected i Midtjylland lige nu en online stylist, der skal være med til at style deres online indhold. Læs meget mere her.

Store Manager og Assistant Manager

Calvin Klein har netop åbnet en ny flagship store i København, og til denne butik søger de derfor både en Store Manager og en Assistant Manager. Læs mere om de to stillinger her.