Opgraderer dit outfit på nul komma fem
© Anna Stokland

7 ting, der opgraderer dit outfit på et splitsekund

En lille detalje kan gøre en verden til forskel. Find ud af, hvordan du på ingen tid løfter dit samlede look

Hemmeligheden bag et gennemført look ligger i detaljen. Alt fra et par udtryksfulde øreringe til et par sofistikerede støvler kan være prikken over i'et, der fuldender dit samlede look.

Tag et kig med her, og find ud af, hvor let du løfter et outfit fra almindeligt til ekstraordinært.

1. Statement guldøreringe

Lidt bling-bling i form af et bar iøjnefaldende guldøreringe hiver dit outfit op til næste niveau. Og du behøver ikke vælge et par i det pureste guld – highstreetbutikkernes varianter kan også gøre tricket.

2. Støvler med højt skaft

De fleste kvinder foretrækker ankelstøvler, men et par støvler med højt skaft sikrer et sofistikeret look og spiller en langt større rolle i dit outfit. Desuden er langskaftede støvler en af 2019's største tendenser, så er det ikke på tide at lade dem få en plads i skoskabet?

3. Accessories i skildpadde-mønster

Animalske print har længe domineret modebilledet og det gælder også det mere subtile skildpadde-mønster, som oftest pryder tilbehør i hårdplast. Det er kitch, elegant og giver kant til dit look.

4. Klassiske solbriller

Du behøver ikke at træffe utraditionelle valg for at løfte dit look. Solen er så småt begyndt at titte frem, og du kan med fordel gå efter et par klassiske solbriller, som sikrer et chikt udtryk og skjuler vinterens mørke rande.

5. Hårsløjfe

Det feminine hårpynt sætter prikken over i'et, og så kan alle være med, da trenden er særdeles prisvenlig. Køb et bånd i enten velour, satin eller et andet spændende materiale hos din lokale isenkræmmer eller stofbutik, bind båndet om håret – et voilà!

6. Perletaske

Shrimps kickstartede tendensen med perlebesatte tasker, og den ser ikke ud til at aftage foreløbigt. Det feminine tilbehør er næsten et smykke i sig selv, og hvad end du parrer den med jeans eller et jakkesæt, giver tasken dit outfit et lige dele elegant og legesygt løft.

7. Tørklæde

Det er kun kreativiteten, der sætter grænser for tørklædets anvendelse. En af fremtrædende tendenser i øjeblikket er at binde tørklædet om hovedet a la Grace Kelly for et klassisk og sofistikeret look.

Se 8 opfindsomme måder, du kan bruge dit tørklæde på her.