Ombre Eclat 4 Couleurs fra Guerlain til 375 kr.Få mere power på din øjenskygge ved at komme en smule creme på din pensel, råder Anne.

8 gode tips til at blive sommerlækker

Anne vil gerne dele sine bedste skønhedstips med jer. Se, hvordan du får din duft til at holde længere, og hvordan du undgår, at dine negle flækker

Miss Costume har fået en mail fra Anne fyldt med fantastiske tips, som Anne gerne vil dele med dig. Tusind tak til Anne. Hvis du selv har gode tips, så skriv til miss@costume.dk.

  • Øjenskygge - Hvis der skal lidt mere power og intensitet på øjenskyggen, så kom en lille smule creme på penslen, og dyp den ovenpå øjenskyggen, og brug den nu som en let cremeøjenskyge. Bemærk, at det skal være en mild ansigtscreme eller en øjencreme, da det ellers godt kan svie lidt. Man kan også spraye penslen med en fugtspray eller facemist i stedet, og nogle gange kan almindelig vand også fungere.

  • Neglelak - Er din yndlingsneglelak ved at være opbrugt, eller er den begyndt at klumpe? Hæld en lille smule neglelakfjerner i, kom låg på og ryst. Så kan den holde lidt endnu.

  • Bodylotion - Er du helt vild med din parfume? Spray lidt i en neutral bodylotion, og brug den som almindeligt. Din parfume vi faktisk også sidde længere tid på kroppen, hvis du er fugtet i forvejen.

  • Bronzer - Kom lidt løs bronzepudder i din dagcreme, og få dejlig kulør. Det fungerer også med almindelig løs pudder og foundation.

  • Kulør på kroppen - Samme trick fungerer også på kroppen. Kom lidt bronzepudder i din bodylotion, og få skinnende ben.

  • Negle - Hvis dine negle ligesom mine har det med at flække ovenpå (altså hvor tynde negleflager falder af ovenpå dine negle og derfor gør neglen tyndere og mere skrøbelige), så er det en rigtig god idé at få fat i en neglebuffer. Med den filer og forsegler man neglene. Brug den først ovenpå neglene for at gøre skaden mindre. Brug den derefter på spidserne for at forsegle, så du forebygger, at der ikke kommer vand med mere ind mellem negleflagerne og får dem til at sprække.

  • Klipning af negle - Normalt rådes det ikke til, at man klipper neglene, men at man filer dem ned. Hvis man alligevel er for utålmodig, så husk at bløde neglene op først i vand. Læg for eksempel hænder eller fødder i en balje i 10 minutter, eller tag et dejligt karbad. Når du så klipper dem, er de bløde og flækker ikke.

  • Bikiniklar - Nu skal vi trække i bikinien, og derfor er det tid til intimbarbering. Hvis man som mange er træt af at få røde knopper efter barbering, kan man fatte sin mineralpudder og bruge den på knopperne. Mineralerne dækker for det første knopperne, og for det andet går de ind og dybderenser og heler huden. Påfør det med en vatrondel eller en finger, så der ikke kommer bakterie på din børste til ansigtet.

Jeg håber, der er en masse kvinder, der kan få brug for mine tips til at blive sommerlækre.

Hilsen Anne

Miss Costume er utrolig taknemmelig for alle Annes tips. Vil du også dele et tip med Costumes læsere, så skriv til miss@costume.dk.