© Anna Stokland

8 overraskende måder at bruge dit tørklæde på

Hårbånd, top eller bælte. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser for, hvordan tørklædet kan implementeres i dit outfit

Er der minus på både penge- og inspirationskontoen? Fortvivl ej.

Din ultimative redning er tørklædet, som ikke kender nogen begrænsning, hvad angår anvendelse. Herunder får du et overblik over en række alternative måder at bruge dit tørklæde på.

1. Top

Giv dine almindelige toppe og T-shirts en pause, og brug et tørklæde som top i stedet. Der findes mange forskellige og kreative måder at binde et tørklæde som overdel, så prøv dig frem.

2. Bandana

Du kan let redde en dårlig hårdag ved at binde et tørklæde rundt om hovedet, som desuden giver personlighed og kant til dit outfit.

3. Elastik

Tørklædet kan sagtens benyttes som en hårelastik. Brug tørklædet til at binde dit hår sammen, og pludselig har den kedelige hestehale fået en stilfuld opgradering.

4. Hårbånd

Alverdens hårpynt dominerer tidens modebillede, men du behøver ikke at investere i nye accessories. Brug blot dit tørklæde som et farverigt hårbånd, og sæt det eventuelt fast med et par hårnåle.

5. Grace Kelly-looket

Vikler du tørklædet om hovedet som en hætte, skaber du et elegant look med associationer til en ung Grace Kelly. Så mangler du bare et par cat eye-solbriller og en cabriolet med taget rullet ned.

6. Bælte

Hvis du ønsker at pifte dit hverdagslook op, er et simpelt trick at binde et tørklæde rundt om livet eller bruge det som bælte. Et feminint touch til de rå jeans.

7. Sløjfe

Sløjfer er her, der og alle vegne. Skab den feminine accessory ud af dit tørklæde og gør dit outfit ekstra opsigtsvækkende.

8. Taskeaccessories

Hvis din taske har brug for nyt liv, kan det løses ved at binde et tørklæde rundt om taskens hank, eller lade det træde i stedet for den oprindelige hank.