Kendall Jenner: Jenner lander endnu en oktoberforside – nu som ballerina
© Wenn.com

Ballerinaer lægger Kendall Jenner for had

Du skal åbenbart ikke lege ballerina, hvis du ikke ER en ballerina ...

Det er næsten ikke til at holde styr på allede forsider, Kendall Jenner pryder i øjeblikket. Og nu har den 20-årige model landet endnu en oktoberforside, denne gang for spansk Vogue.

På forsiden og i den ledsagende fotoserie er Kendall Jenner stylet som en ballerina. For at promovere det nye magasin, har spansk Vogue sluppet en video, hvor modellen danser rundt som ballerina, mens hun fortæller:

“Jeg var nødt til at blive voksen temmelig hurtigt, men jeg elsker at være barn og løbe rundt som et barn og bare være ligeglad. Jeg har altid været eventyrlysten, så jeg elsker at lave den her slags – jeg ved ikke, bare dumme ting. Jeg elsker at gå rundt og have mulighed for at være fri.”

Harme i balletverden

Selvom videoen tilsyneladende er en barndomsdrøm, der går i opfyldelse for Kendall Jenner, skaber den harme i balletverdenen.

Flere kunstnere, der har viet deres liv til det krævende håndværk, mener nemlig, at den er respektløst. Som flere skriver, handler ballet meget mere om anstrengende øvelser, vabler og perfektion end om at fjolle rundt og være ligeglad.

På både Instagram og Twitter figurer der i øjeblikket flere utilfredse udtalelser fra både ballerinaer og danseunderviseren Abby Lee Miller fra tv-programmet, Dance Moms, som skriver: "Der er så mange fantastiske dansere i verdenen – Kendall Jenner er ikke en af dem!"

Se et udpluk af de vrede kommentarer herunder.

© Twitter / @_Ajah