Bottega Venetas kreative direktør: Her er min yndlingstaske

Tomas Maier er designeren bag Bottega Venetas smukke kollektioner. Her afslører han, hvilken taske der er favoritten, og hvordan den fortolkes til foråret

Det er italiensk, det er kvalitet, det er Bottega Veneta. I det nye nummer af Costume kan du læse om journalist, Liv Collatz', tur til mærkets smukke fabrik i Norditalien, hvor alle taskerne udsættes for nogle hardcore tests. Og hvor alt bliver lavet i hånden. Især er Bottega Venetas Cabat-taske svær at flette, og kun meget få mennesker kan sætte den sammen. Vi har stillet kreativ direktør, Tomas Maier, et par spørgsmål i det nye magasin. Her på Costume.dk kan du læse, hvorfor lige den svære Cabat-taske er hans yndling blandt alle taskerne.

“Cabaten betyder meget for mig personligt. Det var den første taske, jeg designede, efter jeg kom til Bottega Veneta, og jeg var meget spændt på at samarbejde med taskehåndværkerne. I Cabaten udviklede vi en dobbelt flettemetode for at skabe en taske, der både er smuk indeni og udenpå. Vi laver tasken hver sæson i forskellige materialer, og dette forår og sommer har vi skabt en Cabat i smukke toner i slangeskind,” siger Tomas Maier til Costume.

Læs hele reportagen om, hvordan Cabaten går fra at være et krokodilleskind til en luksusvare i Costumes aprilnummer, der er på gaden frem til 31. marts 2015.