© Sex and the City

Carrie Bradshaw-citater, som retfærdiggør at shoppe mere

Har du svært ved at forsvare, hvorfor du har brug for et nyt par sko eller en smuk kjole? Bare rolig, for Carrie har altid en god grund

Vi elsker Carrie Bradshaw for hendes fantastiske outfits, skønne stiletter og lækre håndtasker. Men den ikoniske karakter fra Sex And The City er omend lige så kendt, og elsket, for vittige vendinger, som hun stadig bliver citeret for den dag i dag.

Her får du nogle af Carries bedste citater, som alle kredser om en kærlighed til tøj og sko – og som retfærdiggør at shoppe (endnu) mere.

Nok ikke helt sandt, hvis man tager ét kig på Carries veltrænede krop, som højst sandsynligt kræver meget mere end en tur ned ad Strøget.

Men hvis du alligevel ikke kan overskue træningscenteret i weekenden, så er shoppeturen en rigtig god løsning, hvor du kan brænde penge af, mens du forbrænder kalorier.

Nogle investerer i aktier, andre i sko – og tøj, tasker og smykker. Og selvom du måske kun køber for små beløb hver måned, så løber prisen på din samlede garderobe alligevel op i et højt beløb.

Prøv selv at tælle efter derhjemme, og se, hvor mange penge, du egentlig har hængende i dit klædeskab.

Carries anden store kærlighed – udover sko – er den berygtede Mr. Big, som til tider gør livet hårdt for den smaskforelskede newyorker. Men som du måske også selv har erfaret, bliver livet bare en smule lettere, så snart man sætter fødderne i et par nye sko, eller svøber sig ind i en ny frakke.

Og så er der faktisk også andre end Carrie Bradshaw, som mener, atman gør klogt i at shoppe, hvis man føler, at livet er lidt hårdt.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF