© Dorothea Gundtoft

Costumes chefredaktør: Hvilke sko skal jeg vælge til nytårsaften?

Costumes chefredaktør Dorothea Gundtoft har fundet nogle de flotteste nytårssko, som er på hylderne lige nu, fra kun 349 kroner – men hvilke skal hun vælge?

Det er blevet en fast tradition, at jeg fejrer nytår med min far, som bor i Spanien, hvor jeg også er opvokset. Vi er næsten altid på den samme restaurant, hvor jeg har kendt alle tjenerne, siden jeg var barn. Det er altid lidt forskelligt, hvem der sidder ved vores bord nytårsaften – i år er det for eksempel nogle af mine fars gamle venner fra Sverige og deres børn, hvis alt i forhold til coronarestriktioner og så videre ellers gør det muligt.

Når det så kommer til at vælge et outfit, har jeg presset et par variationer ned i min lille kuffert. Blandt andet en pailletkjole fra det danske brand Rotate og en lang, sort, glitrende sag fra engelske Self-Portrait – den kjole, som jeg har på på billedet. Begge kjoler købte jeg på udsalg i foråret, men der har jo desværre ikke været så mange fester at deltage i – så hvis alt lykkes, skal en af dem altså luftes til nytår!

Til gengæld ved jeg ikke helt, hvilke sko jeg skal vælge, og da jeg kun har håndbagage med til Spanien, skal jeg ud og finde nytårsskoene asap. Jeg har samlet et lille udvalg, som kunne være mulige options, men har brug for jeres hjælp. Hvilket par skal jeg dog købe?