2017 bedste brudetrends ifølge Pinterest: Brudekjoler, bryllupstema og brudepigekjoler
© Pinterest

De bedste bryllupstrends i 2017

Planlægger du drømmebrylluppet, må du ikke gå glip af Pinterests rapport over bryllupstrends, som både inkluderer kjoler, temaer, invitationer og makeup

I år er den største tendens inden for bryllupper at gøre præcis, som du selv har lyst til uden at tage hensyn til traditionerne. Det betyder, at du ikke behøver at følge suppe, steg og is-opskriften, men i stedet kan tilføre brylluppet og brudekjolen dit personlige præg.

Pinterest har netop offentliggjort deres rapport over 2017's bryllupstendenser, og her er både inspiration til kjoler, bordpynt, temaer og makeup.

Hvis du mangler inspiration til den store dag, kan du drømme dig væk i de bedste af årets bryllupstrends herunder.

Psst ... Har du set den nye brudekollektion fra Topshop?

Brudekjolen

Off-shoulder bluser har længe haft en dominerende plads i garderoben og nu er de bare skuldre også begyndt at præge brudekjolerne.

Invitationen

De seneste par år er der kommet yderligere fokus på selve bryllupsinvitationen, og her findes utallige valgmuligheder inden for farvekombinationer og papir.

Lige nu er lyserød dominerende på modescenen og farven vil også gøre sig godt på bryllupsinvitationerne.

Iøjenfaldende læber

På bryllupsdagen vil mange brude nok vælge en neutral læbestift med tanke på, at der skal kysses en hel del i løbet af den kærlighedsfejrende dag.

Dog ligger Pinterest op til at du går efter en bærfarvet variant og vælger du en mat læbestift eller en lipstain, bliver farven på læberne uanset, hvor mange kys der skal uddeles.

Psst ... Få flere tips til, hvordan du selv lægger brudemakeuppen

Brudepigekjoler

Flere brude er begyndt at vælge brudekjoler fra highstreetkædernes brudekollektioner, som også inkluderer design til brudepiger.

En brudepigekjole behøver dog ikke være en kjole, som er designet til formålet, og de fleste brudepiger vil formentlig foretrække en kjole med moderne blomsterprint frem for traditionelt design.

Borddekorationen

Når bryllupsbordene skal dækkes, går mange efter store blomsteranretninger, men hvorfor ikke prøve kræfter med simple, grønne blade, som skaber smukt og rustikt udtryk?

Det er desuden en meget populær dekoration ifølge Pinterest, eksempelvis er billedet nedenfor blevet pinned over 6.000 gange.

Brunch

Er du og din udkårne særligt glade for brunch, vil denne bryllupsidé falde i god jord: Formiddagsbryllup med brunchtema.

Bryllupper med brunchtema er begyndt at blive populære og vi forstår godt hvorfor. Tænk lækker granola, friskskåret frugt, minicroissanter og mimosa. Vi ville i hvert fald gerne gæste et brunchbryllup.