De mest ikoniske kjoler gennem tiden

En kjole kan sige mere end 1.000 ord, eller i hvert fald næsten. Se med, når vi viser nogle af de mest ikoniske og uforglemmelige kjoler nogensinde

Vi er vilde med smukt tøj, og en helt overdådig kjole er alle pigers drøm.

Men når man taler om kjoler, findes der mange forskellige af slagsen, både de hvide til den store dag, de meget afslørende og de knap så heldige.

Heldigvis findes der også mange af de helt uforglemmelige kjoler, som går over i historien, fordi de er fantastisk smukke, eller fordi de på den ene eller den anden måde har været skelsættende for deres samtids mode.

Se med her, hvor vi har samlet 14 af de allersmukkeste og mest ikoniske kjoler gennem tiden.

Foto: Creativecommons.org

Marilyn Monroes ikoniske kjole, som blæste i vinden i filmen The Seven Year Itch fra 1955, vil altid blive husket.

Foto: Wenn.com

Da den smukke Grace Kelly blev gift med Prins Rainier i 1956, bar hun denne overdådige brudekjole.

Foto: Wenn.com

Audrey Hepburn vil altid blive husket for sit ikoniske, sorte look til filmen Breakfast at Tiffany's fra 1961.

Hvem kan glemme den utroligt smukke kjole fra Cleopatra i 1963, som helt sikkert ikke ville være det samme, hvis den ikke blev båret af selveste Elizabeth Taylor.

Twiggy er den dag i dag stadig husket, som en af tidens største stilikoner, og efter hun bar denne kjole i 1966, ændrede moden sig for altid.

Foto: Wenn.com

Olivia Newton John var sødere end sukker i filmen Grease fra 1978, og det afspejledes rigtig godt i denne smukke kjole, som de fleste unge piger nok har drømt om at bære før eller siden.

Madonna er kendt for at være en anelse kontroversiel i sin beklædning, men få har som hende formået at ændre moden efter bare én optræden. Et af de mere ikoniske looks, er denne kjole båret i musikvideoen til sangen Like a Virgin fra 1984.

Foto: Wenn.com

Prinsesse Diana nåede inden sin tragiske død at berøre manges hjerter, og ikke mindst med sin fuldstændig overdådige kjole, da hun blev gift med Prins Charles i 1981.

Den unikke sangerinde Grace Jones er ikke bleg for at skille sig ud, men et af hendes mest uforglemmelige øjeblikke må være da hun bar denne kjole i 1987.

Titanic fra 1997 var en ikonisk film, og kostumerne derfra ligeså. Kate Winslets smukke kjole har printet sig på manges hukommelse lige siden.

Spice Girls var modeskabere helt fra begyndelsen, og især Geri Halliwells seje flagkjole fra 1997 er gået over i historien, som en af de mere ikoniske kjoler gennem tiden.

Sarah Jessica Parker fra Sex and the City, bar i 2004 denne smukke kjole, som kunne være en prinsesse værdig.

De royale kan bare noget med smukke kjoler, og denne båret af Kate Middleton i 2011, var ingen undtagelse.

Vi har nævnt det før, men gør det gerne igen: Beyoncé har virkelig talent for at være både smuk og forførende på én og samme tid, hvilket denne afslørende og utroligt elegante kjole fra 2015 beviser. DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG