© Vogue

De største modefejl, du begår uden at tænke over det

Fra at følge moden slavisk til den helt forkerte bh. Vi har samlet de mest almindelige stilfejl, som alle nemt kan rette op på

Selv de bedste af os er tilbøjelige til at begå en stilfejl i ny og næ. Modeglade piger har eksempelvis tendens til at gå i for små sko (sample sale-effekten), eller bruge den forkerte bh til et outfit.

Derfor har vi samlet de mest almindelige modefejl, kvinder begår herunder.

Skipper skrædderen

Hvis du har investeret i et stykke tøj, som ikke sidder helt rigtigt, så sæt lidt tid af til at besøge en skrædder. Selv de mindste justeringer kan gøre underværker, og få dig til at fremstå mere velklædt.

For meget af det gode

Når outfittet trænger til et ansigtsløft, tyer de fleste til accessories – men sørg for at holde lidt igen. For mange accessories virker overvældende, og din stil bør ikke lide under en overflod af tilbehør, der peger i hver sin retning.

Rigtigt tøj – forkert sæson

Det er ikke svært at glemme, når det er sommer i Danmark, men det ser en smule tåbeligt ud at rende rundt i pelsfrakke midt på året.

© Vogue

For oversize og ufærdigt

Normcore fremstår stilfuldt, når det er gjort rigtigt, men et alt for ufærdigt look ser bare sjusket ud. Det handler om skabe en balance mellem proportioner, frem for at matche oversize med oversize.

Trends kommer og går, og det er ikke alle, som passer til din personlige stil – der er ingen grund til at følge moden slavisk.

Den forkerte bh

En bh, der sidder helt rigtigt, kan stadig se helt forkert ud, når den sættes sammen med den forkerte overdel. Overvej derfor, hvilken bh, der går til gennemsigtige skjorter, og hvilken, der skal under en stramtsiddende top.