Den lille hvide eller den lille sorte

Anne skal til en fest, hvor det er meget vigtigt, at hun ser godt ud. Men skal hun vælge en hvid eller sort kjole?

Hej Miss Costume

Jeg håber sådan, du kan hjælpe mig. Jeg skal til en af de der fester, hvor man er dybt afhængig af at se godt ud, så det skal jeg altså bare gøre. Dresscoden er sort/hvid, og selvom jeg har mange sorte kjoler, har jeg bare ikke den rigtige. Kan du ikke hjælpe mig? Enten en sort eller hvid (måske det er tiden til at prøve en hvid?). Den skal bare være cool og lækker og udstråle overskud.

De kærligste og mest håbefulde hilsner

Anne

P.s. Ja, der kommer selvfølgelig én, der engang var meget vigtig, som jeg skal se godt ud over for. Og ja - heldigvis kommer der også én, der er vigtig nu, og som jeg også gerne vil se godt ud over for.

Kære Anne

Tak for din mail. Åh, vi kender godt den følelse af, at man bare skal se godt ud til en fest, så vi ser det som en ære at hjælpe dig med at finde din nye kjole.
Det er et svært valg, om du skal gå efter den sorte eller den hvide kjole. Den sorte kjole er jo en evig klassiker, og du vil sikkert komme til at bruge kjolen igen og igen både sommer og vinter. Den lille hvide kjole er super hot denne sæson, det er forfriskende at prøve en ny farve, og så ser kombinationen af hvid kjole og sorte sko sej ud. Jeg har fundet 7 cool, sexede og forførende kjoler til dig, så du kan finde din favorit - hvad enten du er til en hvid eller sort. Klik på galleriet til højre for at se kjolerne.

Stilfuld fest.

Kærlig hilsen Miss Costume

Læs flere svar fra Miss Costume - klik her.

Skriv til miss@costume.dk.