teaser
© Cathrine Marie Urhammer

Denne kjole drømmer vi om lige nu

Den er elegant, feminin og sexet på én og samme tid – bliver det meget bedre?

Kjolen fra Fancì Club har vundet hjertnerne hos modeentusiaster både indenfor og udenfor Danmarks grænser, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Den populære kjole er en perfekt balance af elegance, femininitet og luftighed, og så har den på samme tid også en snert af sexethed over sig takket være silhuetten og det transparente materiale, som kjolen er lavet af.

Duy Tran, grundlæggeren af mærket Fancì Club, er kendt for at kombinere Y2K-æstetik, stramme silhuetter og gennemsigtige materialer i sine designs. Hans styles er blevet båret af mange kvindelige berømtheder som Bella Hadid, Olivia Rodrigo og Doja Cat.

Styling af Duy Trans designs har vi set mange forskellige bud på, og vi har samlet et par eksempler herunder. Kigger vi på styling af den populære kjole, så kan du gøre ligesom Cathrine Urhammer og style den sammen med et par høje støvler – en ret smuk kombination som harmonerer super fint med kjolens feminine og sexede æstetik.

Nederst i artiklen finder du et shoppinglink til kjolen, og vi har også fundet et par andre muligheder, som minder om den populære kjole.