Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Screen-Shot-2020-11-05-at-12.59.48 © @pernilleteisbaek

Denne sko er muligvis 2021's vigtigste

Du kender dem allerede, men det gør dem ikke mindre seje.

Loafers var ikke til at komme udenom i 2020, og det lader heller ikke til, at vi skal vinke farvel til den tidløse sko i 2021.

Helt specifikt er modellen, vi særligt ser i år – både på fødderne af flere it-kvinder på Instagram og i gadebilledet – statement-udgaven, der er karakteriseret ved sin chunky og ofte track-lignende sål.

Med nogle af forrige års helt store skotrends som gummistøvlen og de chunky støvler a la Bottega Veneta kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at den grove og tykke sål også har overtaget klassiske modeller som loaferen.

Mens nogle af de helt uundgåelige modeller kommer fra high end-mærker som Prada og Louis Vuitton, kan du i en mere tilgængelig prisklasse erhverve dig et par seje loafers fra flere highstreetmærker, der også giver deres bud på skoen.

Hvis du vil hoppe med på trenden, kan du med fordel gå efter et par med den karakteristiske grove sål i en opsigtsvækkende lakeret model. Er du mere til de klassiske modeller, hvor sålen ikke nødvendigvis løber afsted med skoen, er udgaven med en mere gængs såletykkelse i klassisk og gedigent lædermateriale stadig en god investering. Gå desuden gerne efter en model, hvor den øvre del af skoen er pyntet – det kan være med alt fra similisten til guld- og sølvfarvede spænder.

Den svenske influencer Hanna Stefansson er på stilsikker vis hoppet i en model med chunky guldspænder fra Prada, mens danske Sophia Roe har valgt et par helt klassiske og tidløse fra Chanel.

Stilikonet Pernille Teisbæk er endnu en gang med til at sætte skoen på dagsordenen: Hun er nemlig spottet i en bred vifte af forskellige chunky loafers. Hvis du også går med de chunky loafers, vil kontrasten mellem den klassiske sko, som vi kender, og den grovere sål tilføre dit outfit et mere maskulint og råt look, der bibeholder et sofistikeret udtryk.

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev