teaser_djerf
© @djerfavenue

Derfor skal du gå i pyjamas til hverdag

Har du også lagt mærke til tendensen, der både er smart og behagelig? Tendensen der tillader dig at hoppe i et sæt pyjamas på en ganske almindelig hverdag. Se med herunder hvor vi har fundet otte pyjamas-sæt, som kan købes i butikkerne lige nu.

Det er blevet mere og mere almindeligt at gå med pyjamas til hverdag – det afspejles både på catwalken og i gadebilledet. Denne tendens afspejler en stigende efterspørgsel efter behageligt og alsidigt tøj, der kan bruges til forskellige lejligheder. Pyjamas er ikke længere kun forbeholdt til en afslappet søndag på langs, men det kan også styles til et trendy hverdags-look. Der er mange forskellige designs og materialer at vælge imellem, så det er nemt at finde en pyjamas, der passer til din stil.

Et pyjamas-sæt giver dig mange muligheder for styling – både til fint brug og til hverdag. Skal du til et fint arrangement, kan du eksempelvis style dit pyjamas-sæt med nogle smykker og en høj hæl, men du kan også hoppe i et par sneakers, lade pyjamas-skjorten være åben og bære en simpel hvid t-shirt indenunder for et afslappet hverdags-look. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Se med herunder hvor vi har samlet inspiration til, hvordan du kan style dit pyjamas-sæt. Nederst i artiklen finder du også et shopping-galleri med otte flotte pyjamas-sæt.