Derfor skal du holde dig fra smukke mænd

Livet er for kort til en flot mand, hvis han ikke også er pæn indeni. Costumes klummeskribent, Sara Maria Dyrberg, beretter om, hvordan mænd bliver, når de godt selv ved, at de er smukke

Jeg er træt af smukke mænd. Mænd der er lidt for bevidste om, at de er flotte. Desværre virker flotte mænd meget kraftigt på nogle kvinder, og jeg skal indrømme, at jeg selv – en enkelt gang eller to – har ladet mig forføre af en gudesmuk mand, alene fordi han sad og så engleagtig ud uden overhovedet at kunne noget som helst ... eller sige noget som helst.

Indrømmet, jeg har mødt ret mange smukke mænd gennem mit arbejde som model, hvilket, fordi jeg er super super gammel og har været i branchen i maaange år, har gjort mig mere eller mindre immun overfor skønhed. Mine øjne er ikke gået i stykker eller noget, jeg kan stadig godt SE skønhed – det virker bare ikke på mig mere.

Herremodeller er for eksempel flotte og symmetriske, men sjældent mere end det. En type af herremodel har en omfattende viden om, hvilke vinkler der virker i 2D, og hvordan de får lyset til at kysse deres kindben på den helt rigtige måde.

De er nogle gange gode til at huske ting, som for eksempel deres præcise kropsmål og hvilken tøj- og skostørrelse de bruger i forskellige lande. Nogle af dem er sågar dygtige til matematik. De kan også nogle regnestykker, som er meget vigtige a la: x antal kalorier + x antal kalorier = x antal kalorier.

En anden type herremodel finder det meget vigtigt at fortælle alle i nærheden, hvor lamt han synes det er at være model. Det virker meget arrogant, og man kan godt blive lidt forvirret over, hvad manden egentlig laver i branchen. Måske spiller han endda smart med at gemme sig bagved en avis.

Smukke mænd er som oftest ret kedelige. Skønheden har gjort dem dovne, så de hverken gider at imponere, konversere, grine eller hoppe og danse. Det er særligt vigtigt, at ingen nogensinde ser dem danse, for "smukhed" går også ud på at være sej, og det er ikke sejt at danse – det er sejt at sidde og se sej ud.

Det er også meget vigtigt, hvis der er en interesseret pige i nærheden at lade som om, at han ikke har set hende. De stakkels smukke mænd har fået storhedsvanvid, og tilbage sidder en flot mand, som ikke kan finde ud af at tale eller grine, eller knalde.

Smukke mænd går meget op i, hvordan de ser ud, mens de knalder, hvilket gør dem meget kedelige at dele seng med. Alligevel er disse mænd også dem, der ikke besidder nogen som helst evner – møgforkælede på grund af deres uimodståelige skønhed.

Kvinderne, særligt de helt unge, der endnu ikke har lært, at smukke mænd er kedelige, kaster sig bogstavelig talt for deres fødder. Eller de står i kø for at prøve dem ... det er håbløst. Det er faktisk lidt synd for mændene, at de bliver vant til, at de kan få, hvad de peger på helt uden at skulle yde noget som helst.

Jaja, de er også mennesker, et eller anden sted under overfladen, når man skræller laget af flødebolle væk. Og der er INTET i vejen med at være smuk. Bare man opfører sig ordentligt på lige fod med alle andre mennesker.

Jeg er vild med en flot mand, men der skal være noget indhold også. Og hvis jeg absolut SKAL vælge mellem skønhed eller sjovhed, så bliver det – uden at blinke – sidstnævnte. Desuden er grimme mænd oftere sjove. De er ligesom nødt til at ... “gøgle” lidt – at kunne noget mere end bare at være flotte. Og her mener jeg ikke, at de skal være rige, for det er ligeså kedeligt som en åndsforladt flot mand – bare værre. Penge er noget bras, der ødelægger folk og får dem til at holde op med at være rigtige mennesker, men det er en helt anden snak til en helt anden dag.

Stil krav til din mand, uanset højde og drøjde, og uanset om han er en skønhed eller et udyr. Hvis han ikke kan grine eller danse (eller knalde), så er det ud! Livet er for kort til skønhed uden charme og indhold.

Ugens klumme er skrevet af model og grundlægger af Nui Cph, Sara Maria Dyrberg – læs mere om Sara her.