Det ønsker Costumes chefredaktør sig i julegave

En drømmerejse, en ny duft og en praktisk, men smuk kalender står øverst på chefredaktør Dorothea Gundtofts ønskeliste denne jul.

Jeg synes, at december er fløjet afsted, hvilket måske skyldes mit nye job her på Costume. I hvert fald har jeg slet ikke fået skrevet en ønskeliste eller videreformidlet mine ønsker til min familie. På mange måder har jeg egentlig alt, hvad jeg har brug for, og prøver faktisk ihærdigt at give ting væk, så jeg kan leve lidt mere minimalistisk.

Jeg har for nylig stået midt i en flytning, og min oprindelige tanke var, at jeg ville bo med rolige toner af creme, lidt grå og med enkelte strejf af sort. Dog er jeg lidt af en samler og elsker loppemarkeder, antikviteter, tøj og smukke ting – og min garderobe er fyldt med vintage fund som gamle kimonoer, antikke smykker og særprægede sko. Jeg har arvet møbler fra min farmor, som jeg mikser med nyere design, og jeg elsker bøger – så minimalismen kan jeg nok godt glemme alt om.

Måske skulle jeg bare ønske mig oplevelser. Dog har jeg samlet en lille liste over ting og steder, jeg drømmer om denne jul, så kære familie – læs lige med.